Hovenier Helpt is een initiatief van TuinKeur waarmee zij er voor willen zorgen dat er goede daden worden verricht door hoveniers. Dit kan gaan om het aanleggen van nieuwe plantjes voor de buurvrouw die niet meer goed ter been is of om het snoeien van de heg die er na 10 jaar niet meer zo uitziet als in het begin. Dit is uw kans om iets te doen voor een ander. Het project mag niet langer duren dan een dag. U kunt een project aanmelden op http://hovenierhelpt.nl/projecten/hoe-aanmelden/

Welke projecten gingen u voor?

Ruilwinkel De Helpende Hand

ruilwinkel-helpendehand_feat
Mo Mansveld is de oprichtster van Stichting Uit de Brand (bestaat nu 7 jaar) en Ruilwinkel De Helpende Hand in Delft. Een hardwerkende vrouw met een ontzettend groot hart die voor veel mensen, die getroffen worden door de maatschappelijke gevolgen van armoede, een grote steun is door het geven van financieel advies, het helpen opbouwen van een nieuw bestaan door het schenken van primaire levensbehoeftes zoals meubelen, kleding en voedsel en daarbij altijd wat extra’s doet voor de kinderen.

Taxus Haag 20+

miljoen
Het gaat hierbij om een behoorlijke hoge Taxus Haag. Staat er inmiddels ruim 21 jaar. Mijn man is aankomende maand 20 jaar geleden overleden. Ook hadden wij geen levensverzekering. Daarbij had mijn man al kanker toen wij dit huis kochten. Op dat moment was hij zoals ze noemen kankervrij, helaas. Ik sta dus wat betreft alles voor hoge kosten. Ik ben gewoon begonnen met mijn huis op te eten. Ik kan hier nog ongeveer een jaar of 5 blijven wonen maar dan is het op. Ik heb de haag zelf redelijk bijgehouden maar 8 jaar geleden kreeg ik artrose in mijn vingers en nu lukt me dat niet meer. Sliedrecht – Zuid-Holland