TuinKeur is het kwaliteitskeurmerk voor de hovenier, het leidt de consument naar een vakbekwaam, professioneel hoveniersbedrijf.

Sinds oktober 2011 is Vos Tuinvisie gecertificeerd. Na een uitgebreide keuring mochten zij het kwaliteitskeurmerk voeren.

Hierdoor wordt de kwaliteit van Vos Tuinvisie nogmaals onderstreept en
gegarandeerd. U bent verzekerd van een hovenier die zijn werk professioneel
en efficiënt uitvoert.

Vos Tuinvisie biedt hierdoor zijn klanten de 5 zekerheden van TuinKeur:

  • Professioneel: Een TuinKeur-hovenier moet voldoen aan belangrijke kwalitatieve voorwaarden van TuinKeur. Hiermee garandeert TuinKeur dat een hoveniersbedrijf voldoet aan het leveren van werk van hoge kwaliteit.
  • Betrokken: Voor een TuinKeur-hovenier staat goed contact met u, de klant, voorop. Dit om zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen.
  • Vakbekwaam: Een TuinKeur-hovenier beschikt over ruime vakkennis. Met hun kennis en expertise voldoen ze graag aan al uw wensen.
  • Service: Een TuinKeur-hovenier heeft aandacht voor u. Een TuinKeur-hovenier levert optimale kwaliteit en een zeer complete service om zijn werk naar uw tevredenheid uit voeren.
  • Kwaliteit: De producten en diensten van een TuinKeur-hovenier zijn van hoge kwaliteit. Een Tuinkeur-hovenier zal alles in het werk stellen om u als tevreden klant achter te laten.

Kortom, zaken doen met een TuinKeur gecertificeerd bedrijf bezorgt u jarenlang
tuinplezier!

Hovenier Nederland
Daarnaast is Vos Tuinvisie aangesloten bij ‘Hovenier Nederland’. Hier kunnen
consumenten hun beoordeling geven over Hoveniersbedrijven. Zoals u in de button hieronder kunt zien, wordt Vos Tuinvisie zeer positief beoordeeld. Hier zijn we dan ook erg blij mee en dit houdt het bedrijf continue scherp.

20140317_vos_tuinvisie_gecertificeerd_bottom