Rainproof party, voor een netwerk in beweging

Amsterdam Rainproof bestaat alweer meer dan vier jaar. Met elkaar hebben we veel bereikt. Dus was het tijd om het netwerk bij elkaar te brengen, te horen waar anderen mee bezig zijn en vooral om dit te vieren. Van parade tot parapluwedstrijd en van verhalen naar beweging. Speciale rainproof nummers mogen natuurlijk niet ontbreken. Geniet mee met deze speciaal geselecteerde regennummers. Of bekijk de video of een selectie van de foto’s van deze dag op Facebook!

Dit netwerkevent was tevens de lancering van het allereerste Rainproof magazine! Een magazine boordevol mooie verhalen en resultaten, tips over samenwerking en interviews met Rainproofers. Lees hoe Rainproof is begonnen en nu een standaard is in gebiedsontwikkeling, projecten en onderhoudswerkzaamheden. Over de oplossingenkaarten, netwerkaanpak, communicatiestrategie en nog veel meer…

Wil jij zelf ook een exemplaar ontvangen?

Vraag het dan gratis aan via info@rainproof.nl. Mail je naam en adresgegevens en jouw exemplaar komt vanzelf naar je toe. Kun je hier niet op wachten? Download dan het online magazine.

Vraag hier het magazine aan