Persoonlijke begeleiding op maat houdt de ondernemer scherp. Blijven verbeteren, blijven groeien. Een blik van buiten verwijdert uw blinde vlek. Samen kunt u meer dan alleen.

In deze video enkele hoveniers aan het woord over het coachingstraject voor hoveniers: Verbeter uw rentabiliteit. Waarom hebben zij gekozen voor coaching? Wat hebben ze geleerd? Zouden ze er weer voor kiezen? 

Deze hoveniers hebben het coachingstraject ‘Verbeter uw rentabiliteit’ gevolgd bij Hovenier Academy. Meer informatie zie: Verbeter uw rentabiliteit.

Verbeter uw rentabiliteit

Betaald krijgen naar inspanning is niet standaard. Voor een goed inkomen moet hard gewerkt worden en moeten veel variabelen op een goede manier samenvallen. Het gaat echter niet alleen om hard werken maar ook om slim werken. Maar hoe doe je dat? En wat is eigenlijk ‘slim’ werken?
Dat je zelf veel invloed hebt op het uiteindelijke resultaat is voor velen een verrassing. Met diverse tips en trucs leer je hoe je betaald krijgt naar inspanning. Een goede klus begint met een goed eerste gesprek.

Met een goed eerste gesprek bepaal je voor 90% of je de klant wel of niet scoort. Daarnaast bepaalt de manier waarop je het gesprek in gaat en hoe je het gesprek voert ook of je wel of niet zinvol aan het werk gaat met een offerte. Met de methode die we bij jou toelichten leer je hoe je relaxed, en met zelfvertrouwen, de eerste kennismaking met je nieuwe klant succesvol afrondt.

Meer informatie over coaching