Online bloembollen bestellen op JUBholland.nl

Bloembollenbedrijf JUB Holland uit Noordwijkerhout presenteert dit najaar haar vernieuwde website inclusief webshop. Via JUBholland.nl zien hoveniers, tuincentra en groenvoorzieners direct de beschikbare voorraad en kunnen met een paar klikken, dag en nacht, bloembollen bestellen. Zowel in bulk als in consumentenverpakkingen. De levering is dan binnen 1-3 werkdagen. Consumenten kunnen geen bloembollen bestellen. JUBholland is één van de eerste bloembollenbedrijven met een webshop voor tuincentra en groene professionals.

Direct

Met de webshop komt JUB Holland tegemoet aan toenemende vraag van hoveniers. Robbert Uittenbogaard: “Voorheen moesten we steeds zelf naar de opslagschuur om de voorraad te checken. Dat werkte overigens prima, maar doordat tuincentra en hoveniers de afgelopen drie jaar meer ad-hoc bestellingen deden, was er toch behoefte aan een andere, aanvullende bestelmethode. De afgelopen maanden hebben we ons interne voorraadsysteem volledig herzien en geautomatiseerd. We weten nu direct welke en exact hoeveel bloembollen we op voorraad hebben.” Hoveniers of tuincentra die op vertrouwde wijze (per telefoon, fax of e-mail) willen bestellen, kunnen dat blijven doen. Alle bestellingen worden standaard binnen drie werkdagen verzonden, maar spoedverzending (binnen 24 uur) is evenals zelf ophalen in Noordwijkerhout ook mogelijk.

Smartphone

De webshop is zeer gebruiksvriendelijk en geschikt voor tv, smartphone en tablet. De bloembollen zijn onder meer te sorteren op kleur, cultivar, hoogte, bloeitijd en planttijd. Per cultivar is vanzelfsprekend een foto van het bloeiend resultaat te zien.