Steeds meer innovaties voor de toepassing van keramiek in de buitenruimte.

Trivium Ceramics is importeur van hoogwaardige “harde” materialen voor in de tuin zoals keramiek, natuursteen en beton. In 2010 was zij zelfs het eerste bedrijf dat de keramische terrastegel (2cm dik) vanuit ItaliĆ« importeerde in de BeNeLux. Tot de vaste klantenkring behoren de betere hoveniers en tuinarchitecten in de BeNeLux.

Al haar producten koopt Trivium Ceramics rechtstreeks in bij fabrieken en groeves over heel de wereld. Zo staan zij ook altijd vooraan als het gaat om de nieuwste productontwikkelingen. De meeste recente innovatie binnen de sterk groeiende keramiek producten range voor buiten is de getrommelde randafwerking. 80% van het aanbod heeft op dit moment nog gerectificeerde randen (strak gesneden randen), 20% heeft ongerectificeerde randen welke al iets natuurlijker ogen en nu is er dus ook een getrommelde rand. Een tegel die aan de zijkant een ongelijk profiel vertoont waardoor, als de tegels gevoegd zijn het terras nog natuurlijker oogt.

Binnen de tuinontwerpers- en architecten is het van belang dat de keramische tegels geen “badkamer” uitstraling hebben. Trivium Ceramics onderscheidt zich door in haar assortiment keramiek alleen tegels op te nemen die veel kleur en structuur nuance hebben. Hebben de goedkoopste tegels slechts 4-6 prints, onze tegels hebben wel 20+ prints. Daarnaast is met deze randafwerking het “badkamer” gevoel helemaal verleden tijd.

De nieuwe serie met getrommelde randafwerking is verkrijgbaar in 4 kleuren in de maat 80x40x2cm. Voor meer informatie: www.triviumceramics.nl