Breng nu uw stem uit via Facebook!

De vakjury kiest uit zes bijzondere tuinen Dé Tuin van het Jaar 2016, maar uw stem bepaalt mede wie de Publieksprijs van deze landelijke wedstrijd krijgt. \

Van vrijdag 5 februari tot en met vrijdag 19 februari kunt u op Facebook uw stem uitbrengen. Onder de deelnemers verloten wij vrijkaarten voor de consumentenbeurs Tuinidee in ’s-Hertogenbosch. Meedoen? Ga hiervoor naar de VHG-pagina Lang Levende Tuin.

Tuin van het Jaar 2016

Genomineerden
Geniet op Facebook van de zes inzendingen die de vakjury heeft genomineerd en ontdek hoe goede, professioneel ontworpen, aangelegde en onderhouden tuinen totaal kunnen verschillen. De tuinen zijn:

• De verzonken stadstuin van Biesot,
• De hedendaags klassieke palazzotuin van B&C Hoveniersbedrijf
• De verrassende pop-up achtertuin rijtjeshuis van New Art Groenprojekten
• De weldadige terrassentuin van Jaap Sterk Hoveniers
• De traditionele weelderige boerderettetuin van Tukkers en Ten Hoeve tuinontwerp en
realisatie
• De intieme moderne stadstuin van Hooft Hoveniers en Tuinontwerpbureau
Greta Bäcker

Stem en deel
In deze landelijke wedstrijd is ook de mening van de tuinliefhebber belangrijk. Breng daarom uw stem uit en deel of like het bericht over de wedstrijd, zodat nog meer groen- en tuinliefhebbers kunnen meegenieten en gaan stemmen.

Film
Van elke tuin is een korte film gemaakt, zodat u een goede indruk krijgt van het ontwerp, de beplanting en de sfeer. De beelden inspireren en helpen u een gefundeerde keuze te maken. U vindt de impressies op de Facebookpagina Lang Levende Tuin. (Een gratis Facebookaccount is vereist.)

Prijsuitreiking
De vakjury kiest de overall winnaar van De Tuin van het Jaar 2016 competitie. De inzending met de meeste stemmen op Facebook krijgt de Publieksprijs. De winnaars worden zaterdagmiddag 27 februari bekend gemaakt op de consumentenbeurs Tuinidee in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch.

Bron: 3 februari 2016 | VHG 

VHG