Boomproject van het Jaar 2016

Grote pr-waarde voor de gehele sector en de winnaar

In navolging van de wedstrijden Tuin, Zwemvijver en Interieurbeplanting van het Jaar start VHG Vakgroep Boomspecialisten een competitie om het vakmanschap van de boomspecialisten op de kaart te zetten. De zakelijke en de consumentenmarkt maken dankzij de wedstrijd kennis met bijzondere boomprojecten van de boomspecialisten.

Publiciteit
Deze competitie maakt deel uit van een reeks wedstrijden, te weten; Tuin van het Jaar, Zwemvijver van het Jaar en Interieurbeplanting van het Jaar. Al deze wedstrijden hebben als uitgangspunt free publicity te genereren. De mooiste projecten krijgen in woord en beeld uitgebreid aandacht op radio, tv, social media, in vakbladen en consumentenmagazines.

Potentiƫle klanten leren dankzij alle publiciteit rond de wedstrijd dat vakspecialisten hen het beste kunnen adviseren over de juiste bomen op de juist plek. Boomspecialisten zorgen voor een goed ontwerp, vakkundige aanleg en onderhoud.

Inschrijven
Bent u specialist in boomverzorging en ziet u meteen voor u welke van uw projecten een kans maakt om deze wedstrijd te winnen?

Schrijf u dan voor 8 maart in via het webformulier. In het wedstrijdreglement leest u precies aan welke eisen uw inzending moet voldoen.

Jury
De vakjury zal de ingezonden projecten half maart beoordelen. Er wordt gelet op verschillende aspecten: ontwerp, technische realisatie, interactie tussen opdrachtgever en opdrachtnemer, onderhoud en pr-waarde.

Een aantal projecten wordt geselecteerd voor een jurybezoek begin april. Een fotograaf zorgt die dag voor het beeldmateriaal dat vrij beschikbaar wordt gesteld voor de landelijke media. Ook de genomineerden ontvangen dit materiaal om in hun eigen pr-campagne in te zetten.

Nominaties en uitreiking
In mei maakt de jury bekend welke projecten genomineerd zijn en dus kans maken om winnaar te worden. Op 9 of 10 juni vindt tijdens Nationale Boominfodag de prijsuitreiking plaats bij Van Hall Larenstein in Velp.

Wint u de eerste wedstrijd Boomproject van het Jaar 2016?

Bron: VHG | 18-02-2016