Workshop: De kritische klant

Meer en meer hoveniers hebben te maken met een kritische klant en ervaren dit als lastig. Hoe gaan we om met feedback? Enerzijds denk je gelijk te hebben, anderzijds wil je voorkomen je klant te verliezen. Ervaring leert dat de gemoederen soms hoog op kunnen lopen. Het zijn situaties waar menig ondernemer zich, in meer of mindere mate, in herkent.

Reden te meer om een workshop te organiseren waar bovenstaande problematiek wordt besproken. En belangrijker nog: hoe er mee om te gaan!

Tijdens de workshops is voldoende tijd voor vragen en discussie. De workshop worden in de winterperiode op diverse locaties in het land gehouden. Kijk in de agenda voor de locaties en data (wordt regelmatig bijgewerkt). De avonden vangen aan om 19:00 (workshop start 19.30 uur) en zullen tot ongeveer 22:00 duren.

De workshopavond is gratis te bezoeken maar let op: er is slechts plaats voor 30 personen. Meld u daarom tijdig aan om teleurstelling te voorkomen.


Locatie en tijden

  • Heatweed
    Turbinestraat 16, 3903 LW Veenendaal
  • Datum: 19 februari 2018
  • Inloop vanaf: 19.00 uur
  • Workshop: 19.30 – 22.00 uur
  • Deelname: GRATIS

Aanmelden

Aanmelden kan telefonisch, 0528-331678 of via het formulier

Direct aanmelden


Over Heatweed Technologies

Heatweed Technologies heeft meer dan 35 jaar ervaring met onkruidbestrijding in al zijn vormen. Eerst werkte men met schuim, maar al gauw werkt toegewerkt naar een effectievere en betaalbare methode die geen gebruik maakt van palmolie. Heatweed was de eerste die heet water introduceerde als een methode in Europa en is nog steeds alleen als het gaat om hoge capaciteitsmachines die speciaal zijn ontwikkeld voor effectieve onkruidbestrijding. Meer info: www.heatweed.com.

Heatweed logo