Workshop: De kritische klant

Meer en meer hoveniers hebben te maken met een kritische klant en ervaren dit als lastig. Hoe gaan we om met feedback? Enerzijds denk je gelijk te hebben, anderzijds wil je voorkomen je klant te verliezen. Ervaring leert dat de gemoederen soms hoog op kunnen lopen. Het zijn situaties waar menig ondernemer zich, in meer of mindere mate, in herkent.

Reden te meer om een workshop te organiseren waar bovenstaande problematiek wordt besproken. En belangrijker nog: hoe er mee om te gaan!

Tijdens de workshops is voldoende tijd voor vragen en discussie. De workshop worden in de winterperiode op diverse locaties in het land gehouden. Kijk in de agenda voor de locaties en data (wordt regelmatig bijgewerkt). De avonden vangen aan om 19:00 en zullen tot ongeveer 22:00 duren.

De workshopavond is gratis te bezoeken maar let op: er is slechts plaats voor 30 personen. Meld u daarom tijdig aan om teleurstelling te voorkomen.


Loactie en tijden

  • Trivium Ceramics B.V.
    Rotterdamseweg 400-C
    2629 HH Delft
  • Datum: 27 februari 2018
  • Tijd: 19.00 uur – 22.00 uur
  • Deelname: GRATIS

Aanmelden

Aanmelden kan telefonisch, 0528-331678 of via het formulier

Direct aanmelden


Over Trivium Ceramics B.V.

Trivium Ceramics B.V. is sinds 2010 importeur & leverancier van hoogwaardige “harde” materialen voor de buitenruimte. Al onze producten leveren wij rechtstreeks vanaf de bron (fabriek/groeve) tot op het project. EfficiĆ«nt, snel, exclusief, minder belastend voor het milieu en kosten besparend! Onze producten zijn exclusief en alleen verkrijgbaar bij geselecteerde partners. Deze bedrijven, voornamelijk hoveniers en tuinarchitecten, zijn binnen de tuinbranche actief in het hogere segment en zijn de absolute specialist. Meer info: www.triviumceramics.com.

Trivium Ceramics