Workshop: De kritische klant

Meer en meer hoveniers hebben te maken met een kritische klant en ervaren dit als lastig. Hoe gaan we om met feedback? Enerzijds denk je gelijk te hebben, anderzijds wil je voorkomen je klant te verliezen. Ervaring leert dat de gemoederen soms hoog op kunnen lopen. Het zijn situaties waar menig ondernemer zich, in meer of mindere mate, in herkent.

Reden te meer om een workshop te organiseren waar bovenstaande problematiek wordt besproken. En belangrijker nog: hoe er mee om te gaan!

Tijdens de workshops is voldoende tijd voor vragen en discussie. De workshop worden in de winterperiode op diverse locaties in het land gehouden. Kijk in de agenda voor de locaties en data (wordt regelmatig bijgewerkt). De avonden vangen aan om 19:00 en zullen tot ongeveer 22:00 duren.

De workshopavond is gratis te bezoeken maar let op: er is slechts plaats voor 30 personen. Meld u daarom tijdig aan om teleurstelling te voorkomen.


Loactie en tijden

  • Gebr. van Oirschot Tuinplanten
    Gommelsestraat 16, 5074 PC Biezenmortel.
  • Datum: 5 februari 2018
  • Tijd: 19.00 uur – 22.00 uur
  • Deelname: GRATIS

Aanmelden

Aanmelden kan telefonisch, 0528-331678 of via het formulier

Direct aanmelden


Gebr. van Oirschot Tuinplanten

Van Oirschot Tuinplanten is een plantenkwekerij van internationaal formaat. Het bedrijf is gevestigd in Biezenmortel en wordt door Karel en Dirk van Oirschot, twee broers, gerund. Klanten komen overal vandaan,van Noord-Holland tot België. Soms passeren zij onderweg wel twaalf andere groothandels die ze zonder omkijken voorbij rijden. 

Dat is vanwege de Brabantse gastvrijheid, het persoonlijke contact en omdat ze bij Van Oirschot snel, vrolijk en goudeerlijk zijn. Zomaar twee opmerkingen van klanten: ‘Het staat al op de kar voor ik ben uitgestapt’ of ‘Ik heb hier nooit getob met laden’

Het zal tijdens de workshop niet gaan over de groothandel. Wij maken dankbaar gebruik van de locatie. Vanzelfsprekend zullen wij ontvangen worden door de medewerkers van Gebr. van Oirschot Tuinplanten. Dus mocht u vragen hebben over de groothandel dan kunt u deze stellen. Meer informatie: www.vanoirschot.nl

Logo Gebroeders van Oirschot Tuinplanten