Onderwerp:     Workshop ‘onkruidbestrijding’ en ‘op weg naar (meer) rendement!’

Datum:            12 december 2017
Tijd:                15:00 – 17:30

Locatie:           MBI Veghel, Taylorweg 10, 5466 AE Veghel

Als hovenier willen we graag een degelijk en gezond bedrijf opbouwen. Er wordt hard gewerkt maar de beloning laat vaak te wensen over. Hier willen we graag met u over praten tijdens deze interactieve workshopmiddag: hoe komen we tot een gezonde beloning voor ons werk? Met onderstaande onderwerpen helpen we u graag op weg.

Onkruidbestrijding

Namens MBI gaat Mike Verheij u meenemen in de wereld van onkruidbestrijding. De wetgeving op het gebied van onkruidbestrijding lijkt continu aan verandering onderhevig. Want wat mag er nu wel en wat mag er niet? Ook van u als hovenier wordt verwacht dat u onkruid op een duurzame wijze bestrijdt. In deze workshop gaan wij in op de meest recente wetgeving. Ook krijgt u een goed beeld van de verschillende duurzame bestrijdingsmethodes met de voor- en nadelen en welke middelen er verboden zijn of nog toegepast mogen worden. Dit zal u helpen in het nemen van de juiste beslissingen voor de toekomst.

Op weg naar (meer) rendement!

In de vele gesprekken met ondernemers uit de branche die Jelle Westra van TuinKeur al jaren voert is er één onderwerp dat telkens weer aan de orde komt: wat moet het uurtarief zijn en wat is eigenlijk de gemiddelde omzet van een hovenier? Voor een antwoord op deze vragen zijn 125 jaarcijfers van hoveniersbedrijven geanalyseerd. U krijgt inzicht in wat kan en wat moet. Maar nog belangrijker: hoe tot resultaat te komen! Jelle laat zien dat cijfers alles behalve saai zijn en neemt u op zijn eigen(wijze) mee op weg naar rendement.

GRATIS aanmelden

Tijdens deze middag is er voldoende tijd voor vragen en discussie. De middag vangt aan om 15:00 en zal tot ongeveer 17:30 duren. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar workshop@tuinkeur.nl. Geef hierbij aan hoeveel personen wij van uw bedrijf mogen verwachten. De workshops zijn gratis te bezoeken.

tuinekur_acadamy