• Datum/tijd: 22 februari van 18:30 tot 21:30
  • Locatie: Olaf Nijenkamp BV | Almelosestraat 88, 8102 HE Raalte

Als hovenier willen we graag een degelijk en gezond bedrijf opbouwen. Er wordt hard gewerkt maar de beloning laat vaak te wensen over. Hier willen we graag met u over praten: hoe komen we tot een
gezonde beloning voor ons werk? Met de twee onderstaande onderwerpen helpen we u tijdens een interessante en interactieve workshopavond graag op weg.

Het belang van de bodem!

Ruud Snijders van Innogreen vertelt alles over het belang van de bodem: het fundament van iedere tuin. Wat gaat er fout en wat kunnen we eraan doen? Ruud Snijders weet als geen ander het onderwerp bemesting enthousiast en vakkundig toe te lichten. Na deze workshop bent u er ook van overtuigd dat ‘bemesting’ standaard in de offerte thuis hoort, want: het fundament bepaalt het resultaat!

Bedien uw klant met een gratis beplantingsplan!

Tijdens de workshopavond wordt tevens kort ingegaan op de mogelijkheden van het gratis platform BeplantingsplanOnline.nl. Laat uw klanten meekijken alsof het uw eigen database is. Voeg uw eigen logo toe aan de website en verander de kleuren naar uw eigen huisstijl. U werkt in een complete database met afbeeldingen, plantgegevens en prijzen alsof het uw eigen online beplantingstool is. U geeft zelf aan met welke prijs u wilt werken (handelsprijs, consumentenprijs of geen prijs) en exporteer naar PDF of Excel. BeplantingsplanOnline.nl werkt binnen een beveiligde omgeving en is alleen beschikbaar voor hoveniers.

Op weg naar (meer) rendement!

In de vele gesprekken met ondernemers uit de branche die Jelle Westra van TuinKeur al jaren voert is er één onderwerp dat telkens weer aan de orde komt: wat moet het uurtarief zijn en wat is eigenlijk de gemiddelde omzet van een hovenier? Voor een antwoord op deze vragen zijn 125 jaarcijfers van hoveniersbedrijven geanalyseerd. U krijgt inzicht in wat kan en wat moet. Maar nog belangrijker: hoe tot resultaat te komen? Jelle laat zien dat cijfers alles behalve saai zijn en neemt u op zijn eigen wijze (manier) mee op weg naar rendement!

Tijdens de workshops is voldoende tijd voor vragen en discussie. We nodigen u graag uit op maandag 22 februari bij Greenlink (Duitslandlaan 2, 2391 PA Hazerswoude). De avond vangt aan om 18:30 en zal tot ongeveer 21:30 duren. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar workshop@tuinkeur.nl. Geef hierbij aan hoeveel personen wij van uw bedrijf mogen verwachten. De avond is gratis te bezoeken, voor een hapje en drankje wordt gezorgd!

Locatie:

TuinKeur Academy - leren en inspireren in de hoveniersbranche