Onderwerp:     Workshop ‘Verwerking natuursteen en keramiek’ en ‘op weg naar (meer) rendement!’
Datum:             7 december 2017
Tijd:                13:30 – 16:30 &  18:30 – 21:30
Locatie:           Showroom Michel Oprey & Beisterveld.  De Limiet 21a, 4131 NR te Vianen

Als hovenier willen we graag een degelijk en gezond bedrijf opbouwen. Er wordt hard gewerkt maar de beloning laat vaak te wensen over. Hier willen we graag met u over praten tijdens deze interactieve workshopmiddag: hoe komen we tot een gezonde beloning voor ons werk? Met onderstaande onderwerpen helpen we u graag op weg.

Verwerking natuursteen en keramiek

Jarno Oude Booijink van Michel Oprey & Beisterveld laat op pakkende wijze zien wat de 10 meest voorkomende fouten zijn bij de verwerking van natuursteen en keramiek en belangrijker nog, hoe dit te voorkomen en eventueel op te lossen. Voorkomen is beter dan genezen. De kennis uit deze workshop levert u als ondernemer zondermeer geld op!

Op weg naar (meer) rendement!

In de vele gesprekken met ondernemers uit de branche die Jelle Westra van TuinKeur al jaren voert is er één onderwerp dat telkens weer aan de orde komt: wat moet het uurtarief zijn en wat is eigenlijk de gemiddelde omzet van een hovenier? Voor een antwoord op deze vragen zijn 125 jaarcijfers van hoveniersbedrijven geanalyseerd. U krijgt inzicht in wat kan en wat moet. Maar nog belangrijker: hoe tot resultaat te komen! Jelle laat zien dat cijfers alles behalve saai zijn en neemt u op zijn eigen(wijze) mee op weg naar rendement.

GRATIS aanmelden

Tijdens deze middag is er voldoende tijd voor vragen en discussie. De middag vangt aan om 13:30 en zal tot ongeveer 16:30 duren. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar workshop@tuinkeur.nl. Geef hierbij aan hoeveel personen wij van uw bedrijf mogen verwachten. De workshops zijn gratis te bezoeken.

tuinekur_acadamy