• Datum/tijd: 7 maart van 18:30 tot 21:30
  • Organisatie: Tuincentrum Jan van de Hulsbeek
  • Locatie: ’t Wapen van Wanroij – Kwikstraat 6  5446 AL  Wanroij

Als hovenier willen we graag een degelijk en gezond bedrijf opbouwen. Er wordt hard gewerkt maar de beloning laat vaak te wensen over. Hier willen we graag met u over praten: hoe komen we tot een
gezonde beloning voor ons werk? Met de twee onderstaande onderwerpen helpen we u tijdens een interessante en interactieve workshopavond graag op weg.

Duurzame bodem, het fundament van uw tuin

Hans van der Staak van Den Ouden Groenrecycling legt tijdens deze workshop het belang van bodemvruchtbaarheid uit en hoe u het optimale uit de bodem kunt halen voor jarenlang tuinplezier.

Op weg naar (meer) rendement!

In de vele gesprekken met ondernemers uit de branche die Jelle Westra van TuinKeur al jaren voert is er één onderwerp dat telkens weer aan de orde komt: wat moet het uurtarief zijn en wat is eigenlijk de gemiddelde omzet van een hovenier? Voor een antwoord op deze vragen zijn 125 jaarcijfers van hoveniersbedrijven geanalyseerd. U krijgt inzicht in wat kan en wat moet. Maar nog belangrijker: hoe tot resultaat te komen? Jelle laat zien dat cijfers alles behalve saai zijn en neemt u op zijn eigen wijze (manier) mee op weg naar rendement!

Tijdens de workshops is voldoende tijd voor vragen en discussie. We nodigen u graag uit op maandag 7 maart bij maart bij ’t Wapen van Wanroij – Kwikstraat 6  5446 AL  Wanroij. De avond vangt aan om 18:30 en zal tot ongeveer 21:30 duren. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar workshop@tuinkeur.nl. Geef hierbij aan hoeveel personen wij van uw bedrijf mogen verwachten. De avond is gratis te bezoeken, voor een hapje en drankje wordt gezorgd!

Locatie:

TuinKeur Academy - leren en inspireren in de hoveniersbranche