Uitnodiging hoveniers workshop avond 28 januari 2016

Graag nodigen wij u uit voor het bijwonen van een GRATIS workshopavond in Werkendam, welke georganiseerd wordt door Innogreen en TuinKeur. Gedurende de avond, welke speciaal in het teken staat van de hoveniersbranche, worden twee workshops gehouden.

  • Workshop 1, Ruud Snijders van Innogreen vertelt alles over het belang van de bodem: het fundament van de tuin. Wat gaat er fout en wat kunnen we eraan doen?
  • Workshop 2, ‘Win de klant in het eerste gesprek’ gaat in op de vraag hoe u uw klant overtuigt, hoe trekt u de klant over de streep.

Klik op de links voor meer informatie. Vanzelfsprekend is er deze avond voldoende ruimte om met elkaar kennis te maken en onderlinge contacten te leggen tijdens de informele borrel na afloop. De workshopavond wordt gehouden op de volgende locatie:

Graag zien wij u op 28 januari 2016 om 19:00 om samen met u te sparren over de nieuwe manier van ondernemen!

Inschrijven? Stuur een e-mail naar workshop@tuinkeur.nl. Vermeld hierbij dat u graag deel wilt nemen aan de workshop in Werkendam en met hoeveel personen u wilt komen. Vragen? 0528-331678 OF 28 januari 2016 na 17.00 uur 06-20414977.

Locatie: