Onderstaande workshops kunt u doorlopend bijwonen in Hal 4 tijdens De Groene Sector Vakbeurs.

Husqvarna workshop 1
Duurzaam met accu.
Tijdens deze workshop gaan wij in op de mogelijkheden van Accu gereedschap in de Groene Sector. Daarbij wordt gekeken naar de prestatie / kosten van Accu gereedschap versus benzine producten. Zal Accu de benzine producten vervangen? U kunt tijdens deze workshop zelf ook de verschillende Accu producten testen.
H250-0177.jpg

Husqvarna workshop 2
Fleet Services.
Hoe krijg ik beter inzicht in mijn machinepark op het gebied van het aantal draaiuren? De productiviteit van de machines? Worden mijn machines juist gebruikt? Kan ik de juiste beslissingen nemen met betrekking tot mijn machinepark? Maak kennis met de unieke management tool: Husqvarna Fleet Services! Hiermee krijgt u antwoord op al uw vragen gebaseerd op uw eigen gegevens.
H850-0024.jpg

Husqvarna workshop 3
Bewerken van harde materialen.
Tijdens de aanleg van tuinen worden er verschillende harde materialen gebruikt. Daarbij is het belangrijk deze harde materialen met de juiste diamant oplossingen te zagen, om zo onnodige schade en kwaliteit verlies te beperken. Tijdens deze workshop zullen we ingaan op de diverse Husqvarna diamant schijven en hun verschillende toepassingen aan de hand van diverse voorbeelden.
HC250-0187.jpg

Husqvarna workshop 4
Ergonomie & Veiligheid.
Ergonomie en veiligheid staan centraal in deze workshop. Wij zullen in gaan op de verschillende oplossingen en mogelijkheden om de belasting op het lichaam tijdens het werken met handgedragen machines te beperken. Om veilig te kunnen werken met deze machines zullen wij ook het onderhoud behandelen naast de verschillende veiligheidsvoorzieningen.
H250-0077.jpg

Husqvarna workshop 5
Automatische tuin.
Een trend op het gebied van tuinaanleg is de automatische tuin. Tijdens deze workshop laten wij zien wat de mogelijkheden zijn op het gebied van volautomatische besproeiing en gazononderhoud. Er worden diverse besproeiingsoplossingen van GARDENA besproken, boven- en ondergronds, op het gebied van planning, aanleg en onderhoud. De Husqvarna Automower maakt deel uit van deze automatische tuin, waarbij de verschillende mogelijkheden, planning, aanleg en onderhoud worden besproken.
GA250-0483.jpg

Bron: Evenementenhal Hardenberg