Speciaal voor de hovenier organiseert Floralis Boskoop tijdens de hoveniersdag op 3 februari 2016 (openingstijden 07.30-17.00 uur) een aantal Workshops gericht op het vakgebied van de hovenier.

Programma Workshops

11.00-11.30        Firmus Products – Toepassing van Schanskorven en Grascassettes

11.30-12.00        Floralis Boskoop – Online inkopen via Shop app

12.00-13.00        Lunch (gratis voor deelnemers)

13.00-14.00        Tuinkeur  – Inspelen op een veranderende markt

13.30-15.00        Afsluitende borrel (gratis voor deelnemers)

Toegang tot de hoveniersdag en deelname aan de workshops is gratis. Vooraanmelding is verplicht. Aanmelden Workshops via info@floralisboskoop.nl.

Toelichting Workshops

De bedrijven die tijdens de Workshop aan het woord zijn, geven alvast een kleine toelichting over de inhoud van hun workshop.

Firmus Products – Toepassing van Schanskorven en Grascassettes

Grascassettes kunnen worden gebruikt om verstening tegen te gaan. Ze zijn snel waterdoorlatend en kunnen een hoge belasting aan. Daarom interessant voor parkeerplaatsen, privé-toeritten en vanzelfsprekend de tuin. Tijdens de workshop gaan we graag in op de toepassing van schanskorven en grascassettes.

http://www.firmusproducts.eu/

Boskoop – Online inkopen via Shop app

Als hulpmiddel bij het maken van offertes, raadplegen van de actuele voorraad in de Cash & Carry en 24/7 online bestellen via uw smartphone? Tijdens de workshop laten wij u graag kennis maken met de uitgebreide mogelijkheden van de Shop App en onze full service mogelijkheden zoals levering op locatie en maatwerk.

Floralis Boskoop logo

Tuinkeur  – Inspelen op een veranderende markt

De consument wordt steeds mondiger en weet wat er te koop is in de wereld. Wij hebben het gevoel dat de consument alleen nog maar let op prijs, maar dit is een misvatting. Wij stimuleren de consument om te praten over geld en dat is raar! Graag nemen we jullie mee in een belangrijk werkproces voor ondernemers: het eerste gesprek en de offerte.

Met praktische tips, gesprekstechniek en een andere gedachtegang kunnen we het hebben met de consument over de mooie tuin en de kwaliteit die we te bieden hebben. Een praktische workshop welke direct in de praktijk kan worden toegepast.

http://tuinkeur.nl/

Afhaalcentrum

Tussen de workshops door is er uitgebreid gelegenheid om het afhaalcentrum van Floralis Boskoop te bezoeken, waar men kennis kan maken met het totaalpakket boomkwekerijproducten dat Floralis Boskoop te bieden heeft.