Binnenkort start het nieuwe VHG workshopprogramma voor ondernemers in het groen en hun medewerkers. Nieuw in het programma zijn: ‘Debiteurenbeheer en telefonisch incasseren’ en ‘Leidinggeven en motiveren’.

De workshops worden georganiseerd door branchevereniging VHG in samenwerking met MKB Cursus & Training en zijn onderdeel van het VHG professionaliseringsprogramma. Op het programma staan verder de workshops ‘Acquisitie en verkoop in het groen’, ‘Onderhandelen’, ‘Organisatie en Personeel’, ‘Zakelijk gebruik van sociale media’, ‘Begroten, offreren en nacalculatie’, ‘Klantgericht meerverkopen’, en ‘Planning en organisatie’.

De workshops duren een of twee dagen. Leden van branchevereniging VHG ontvangen een forse ledenkorting. Voor werknemers die vallen onder de CAO hoveniers (code 23) is meestal Colland subsidie mogelijk tot 75% van de kosten.

MKB Cursus & Training verzorgt de organisatie en uitvoering van de workshops. Klik hier voor meer informatie over het workshopprogramma. U kunt ook bellen met MKB Cursus & Training, telefoon 015-219 13 90 of met de helpdesk van Branchevereniging VHG, telefoon 030-659 55 50.