Geniet de hele avond in de tuin van sfeervol vuur en heerlijk eten met de Zeno Fuoco Buca Cooking vuurschaal. Deze stoere vuurschaal is gemaakt van 3mm Corten-A staal. De Zeno Fuoco Buca Cooking is een gedeponeerd model nr. 87183-01. De vuurschaal kan tevens dienen als bak- en/of grillplaat. Dat kan op hout gestookt of met houtskool. Met diverse accessoires wordt er aan koken in de buitenlucht een nieuwe impuls gegeven.  Als u klaar bent met koken kunt u het BBQ grillrooster/bakplaat en deksels opbergen in de Buca en het vuur opstoken om heerlijk te genieten van het houtvuur. U kunt heerlijk bakken en grillen in het bijzijn van uw gezin, familie en/of vrienden.

Lounge tafel

De drie delen op elkaar geeft u de gelegenheid om op stahoogte te genieten van de Zeno Fuoco Buca. Echter u kunt met de speciaal daarvoor bijgeleverde haken het bovendeel optillen en verplaatsen naar bijvoorbeeld de lounge. Gebruik wel een stevige buis of dikke stok! En natuurlijk niet als de Buca brandt! Als u de Buca niet gebruikt kunt u de Buca afdekken met de Rvs of Cortstenstalen deksels zodat u de Buca ook als Lounge tafel kunt gebruiken.

Beluchting

Beluchting van de vuurschalen gebeurt over het algemeen niet, de vuurschalen zijn meestal voorzien van een klein gaatje om regenwater te laten weglopen. Dat is meestal veel te weinig om het houtvuur goed te laten branden. De Zeno Fuoco Buca is een vuurbak die perfect belucht is vanaf de onderzijde, waardoor u op een prettige manier kunt bakken en grillen en het vuur op een constante manier blijft branden.

Asemmer

Ook is gedacht aan het eenvoudig kunnen verwijderen van de as. Deze valt simpelweg via het stookrooster in de asemmer. Deze is te verwijderen en leeg te storten in een zinken emmer of daar waar er geen gevaar is voor ontbranding van andere stoffen.

Kleur

Het standaard basismodel heeft als maatvoering 1000x1000x420mm (LXBXH) en is ook te bestellen in hittebestendig zwart metallic. De beluchtingsrand en onderzijde zijn tevens verkrijgbaar in enkele RAL kleuren in fijn zand structuur.

Vuur op hoogte?

De Zeno Fuoco Buca cooking kan ook op hoogte gebracht worden en aangepast worden aan uw persoonlijke wensen. Op een aantal foto’s is de Zeno Fuoco Buca op hoogte gebracht door een beluchtingsrand van 100 mm en een Zeno Garden Divider van 1000x100x420mm. Deze kan tevens als houtopslag gebruikt worden. Vooral makkelijk als u wilt bakken en grillen op stahoogte van 94cm. De verschillende onderdelen zijn separaat te  bestellen. Uiteraard is de set ook compleet met alle accessoires te bestellen. Bekijk hier de video.