De zesde editie van de Tuinprofessionaldagen op 19 en 20 januari 2016

19 en 20 januari 2016 organiseren we voor de 6e keer de Tuinprofessional dagen. Ook dit jaar zal het event plaatsvinden op het unieke terrein van Van Den Berk Boomkwekerijen in St. Oedenrode.

Na een spraakmakende opening kunt u gedurende de dag deelnemen aan diverse kennissessies begeleid door professionals. Hierin leert u over innovatieve producten in de tuin, het vergroten van uw online zichtbaarheid, de meerwaarde van (na)calculaties en oplossingen voor de toenemende waterproblematiek door klimaatveranderingen.

Tussendoor geniet u van een uitgebreide lunch in de verschillende inspiratie- en kennispaviljoens. Hier kunt u bijpraten met collega’s uit de branche en de deelnemende partners, waaronder de vier nieuwe bedrijven: Stihl, Felix Clercx, Lageschaar vaste planten en Schellevis beton.

De dag wordt afgesloten met een gezamenlijke sessie waarin collega professionals in een interview hun mening geven over o.a de kansen in de branche en de veranderende klant. Kortom, kennis en inspiratie uit de praktijk voor de praktijk.

Deelname Tuinprofessionaldagen

Ge├»nteresseerd geworden in deelname? Meld u en uw collega’s nu gratis aan en dan zien we elkaar op de Tuinprofessionaldagen 2016.

Tuinprofessionaldagen St. Oedenrode

Meer informatie vindt u hier: http://www.tuinprofessionals.nl/

Achtergrond ontstaan Tuinprofessionals.nl

In 2010 concludeerde een aantal fabrikanten dat het voor allen individueel een uitdaging is om tuinprofessionals (ontwerpers, hoveniers, stratenmakers) te informeren over noviteiten of achtergrond informatie te verstrekken. Natuurlijk zijn er talloze websites en vakbladen maar sommige zaken moeten gezien en gevoeld worden!

Als resultaat hiervan werd een informatieplatform opgericht van en voor de Tuinprofessionals. Ieder jaar organiseert Tuinprofessionals op dinsdag en woensdag in de 3e week van januari een event op een centrale locatie in het land.

Tijdens de Dag voor de Tuinprofessional presenteren de partners van dit event hun producten en diensten. Maar het is niet alleen zien en voelen, ook veel aandacht voor praktische zaken als verwerking en onderhoud komen aan de orde. Ieder jaar staat het event in het teken van een ander onderwerp waardoor de dagen altijd verfrissend, leerzaam en gezellig zijn.