Het project Hovenier Helpt draait alweer op volle toeren. Met de steun van inmiddels ruim 400 hoveniers door heel Nederland zijn we alweer klaar voor de actie. Verder krijgen we veel steun van de rest van de branche. Samen maken we er weer een mooie landelijke actie van. Steun jij ook dit goede doel? Zij doen al mee:  

Buitenleven steunt het project Hovenier Helpt

Buitenleven

Het magazine voor levensgenieters. Hier lees je leuke nieuwtjes over wonen, koken, tuinieren, natuur en erfgoed en bijzondere adresjes!

Cub Cadet - steunt het project Hovenier Helpt

Cub Cadet

Producent van onder andere grasmaaiers, tuintractoren en zitmaaiers, zero-turn maaiers, sneeuwruimers and utility voertuigen welke het werk beter en mooier uitvoeren dan anderen op de markt.

Gardener's World - - steunt het project Hovenier Helpt

Gardeners’ World

In dit prachtige en praktische tuinblad staat alles wat je moet weten op het gebied van tuinieren. Ook te volgen in het gelijknamige televisieprogramma op BBC 2.

Groei & Bloei - steunt het project Hovenier Helpt

Groei & Bloei

Groei & Bloei is een vereniging van liefhebbers van tuinen en tuinieren met 130 afdelingen. Ze geven een tuintijdschrift uit voor tuinliefhebbers.

Hovenier Nederland - steunt het project Hovenier Helpt

Hovenier Nederland

Zoover, maar dan voor hoveniers. Een recensiewebsite speciaal voor hoveniers. Zoek uit alle hoveniers in Nederland de beste in uw regio.

Hovenierszaken - steunt het project Hovenier Helpt

Hovenierszaken

iBulb - steunt het project Hovenier Helpt

iBulb

Innogreen - steunt het project Hovenier Helpt

Innogreen

Innogreen ontwikkelt duurzame organische meststoffen en bodemverbeteraars voor het (openbaar) groen, een totaalpakket voor professionals in de groene sector. Het zwaartepunt ligt daarbij op de bodem.

Landidee - steunt het project Hovenier Helpt

LandIDEE

LandIdee staat boordevol tips en ideeën voor iedereen die wil genieten van het binnen -en buitenleven. Elk nummer is geïnspireerd op een seizoen en besteedt veel aandacht aan natuur, feelgood, cultureel erfgoed, tuinieren, koken, interieur en gezondheid.

MBI - steunt het project Hovenier Helpt

MBI

Producent van sierbestrating en gevelstenen voor een mooie, comfortabele en duurzame buiten – leefomgeving.

Michel Oprey Beisterveld - steunt het project Hovenier Helpt

Michel Oprey & Beisterveld

Bij Michel Oprey & Beisterveld vindt u de mooiste selectie natuursteen en keramiek, voor binnen en voor buiten.

MTD - steunt het project Hovenier Helpt

MTD

MTD is al meer dan 50 jaar leider in het ontwerpen en bouwen van duurzaam, gebruiksvriendelijk buitenvermogen apparatuur.

POKON - steunt het project Hovenier Helpt

Pokon

Pokon is het consumentenmerk van het bedrijf Pokon Naturado en zijn marktleider op het gebied van potgrond, meststoffen, gewasbeschermings- en bestrijdingsmiddelen en graszaad op de Nederlandse consumentenmarkt.

Royal Grass - steunt het project Hovenier Helpt

Royal Grass

Royal Grass staat voor perfectie. Of het nu gaat om de kwaliteit van de producten, de kennis van de specialisten of de manier waarop wordt geprobeerd het kunstgras te verbeteren: iedere dag streeft men bij Royal Grass naar kunstgras van de beste kwaliteit.

Talentools - steunt het project Hovenier Helpt

Talen Tools

Talen Tools is producent en leverancier van gereedschap voor agrariërs, hoveniers, bouwvakkers en tuinliefhebbers.

TSD Automatisering - steunt het project Hovenier Helpt

TSD

TSD is de totaalleverancier van software-oplossingen voor boomkwekerij en groenvoorziening. Laat ook uw bedrijf bloeien en kies voor de kwaliteit van TSD.

De Tuin in 4 seizoenen - steunt het project Hovenier Helpt

De Tuin in vier seizoenen

Het kwartaalmagazine wordt gelezen door de ‘echte’ groenliefhebber- in de breedste zin van het woord. Het magazine bereikt de beter gesitueerde bezitter van een grotere tuin, evenals de gepassioneerde tuinliefhebbers.

TuinKeur - steunt het project Hovenier Helpt

TuinKeur

TuinKeur is een onafhankelijk keurmerk dat duidelijkheid schept in het grote aanbod van hoveniers. TuinKeur-gecertificeerde hoveniers zijn uitgebreid gecheckt en worden doorlopend gecoacht.

TUINseizoen - steunt het project Hovenier Helpt

TUINSeizoen

Dit magazine staat iedere maand boordevol nuttige informatie, adviezen van experts en praktische tips voor de siertuin, moestuin, terras en vijver. Met inspirerende tuinreportages, uitgebreide plantenportretten, praktisch tuinieren en nog veel meer.

WOLF Garten - steunt het project Hovenier Helpt

WOLF Garten

WOLF-Garten wordt gezien als synoniem voor de passie en het plezier wat men heeft aan tuinieren. Dit doen zij door innovaties om het werken in de tuin te vergemakkelijken, voor de tuinbranche nieuwe markten te ontsluiten en een consequente merkpositionering te verwezenlijken.
Sta jij hier nog niet tussen?
Graag kom ik met jullie in contact om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken. Bel: 0528-331678 of mail naar: info@hovenierhelpt.nl.

Sta jij hier nog niet tussen?   

Graag komen we met jullie in contact om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken. Bel: 0528-331678 of mail naar: info@hovenierhelpt.nl.

Samen werken we aan tuinplezier en het verspreiden van de groene gedachten in Nederland. 

Bron: HovenierHelpt

Logo Hovenier Helpt