VELP – Liemers Hendriks Groenvoorziening is verhuisd van Didam naar de Gasthuislaan 6 in Velp, waar ook zusterbedrijf Biljoen Groen is gevestigd. Op dit moment is een verhuizing in voorbereiding.

“Wij willen in Velp op een bijzondere plaats een nieuw bedrijfspand voor beide bedrijven realiseren”, zo laat Fabian Hendriks weten.

Fabian Hendriks staat in Velp samen met Jeroen Helming en vader Hans Hendriks aan het hoofd van Biljoen Groen en Liemers Hendriks Groenvoorziening.

Fabian Hendriks:

Biljoen Groen is een regionaal hoveniersbedrijf met ruim veertig jaar ervaring in het ontwerpen en aanleggen van fraaie tuinen. Wij bedienen zowel particuliere klanten als bedrijven. We staan bekend om onze doordachte tuinontwerpen en professionele en persoonlijke aanpak. Voor het maken van een goed ontwerp staan uiteraard de wensen en eisen van de klant centraal.”

Liemers Hendriks Groenvoorziening richt zich meer op de zakelijke markt. Jeroen Helming:

“We verzorgen ontwerp, aanleg en onderhoud van buitenruimten en tuinen voor gemeenten, woningcorporaties, zorginstellingen, onderwijsinstellingen en bedrijven. Dat doen we op innovatieve wijze. Samen met onze opdrachtgevers maken we er iets bijzonders van.”

Liemers Hendriks Groenvoorziening en Biljoen Groen kunnen samen de hele markt bedienen.

“Ontzorgen van onze opdrachtgevers is een belangrijk uitgangspunt, zodat zij kunnen genieten van hun tuin of buitenruimte en zich op het gebied van onderhoud geen zorgen hoeven te maken.”

Op de nieuwe locatie in Velp gaan Biljoen Groen en Liemers Hendriks Groenvoorziening de samenwerking verder intensiveren.

“We hopen binnenkort bekend te maken op welke prachtige locatie wij ons gaan vestigen”, aldus Jeroen Helming.

(Foto: Biljoen Groen en Liemers Hendriks Groenvoorziening, v.l.n.r. Jeroen Helming, Hans Hendriks en Fabian Hendriks)