Tijdens het negende internationale zwemvijvercongres op 15 & 16 november in Leeuwarden laat TSD zien hoe de ontwerpprogramma’s 3DTUIN Designer en DATAflor LANDXPERT onmisbare tools zijn voor het ontwerpen en verkopen van zwemvijvers.

3DTUIN Designer is een zeer compleet ontwerppakket met een uitgebreide bibliotheek vol met levensechte planten, bestrating, meubels en verlichting. De speciale zwembad module maakt het mogelijk om waterpartijen op een levensechte manier weer te geven. Het pakket maakt gebruik van hoogwaardige technieken uit de gaming industrie, waardoor het met snelle render-tijden heel geschikt is voor live touring. 3DTUIN Designer heeft een lage leercurve en vraagt geen CAD-ervaring. Creativiteit en vakkennis is voldoende om succesvol te zijn.

De DATAflor LANDXPERT software is een op AutoCAD gebaseerd technisch ontwerppakket voor 2D en 3D en bevat koppelingen naar o.a. begrotingssoftware. Het is uitermate geschikt voor digitale inmeting met Totalstation. Metingen worden direct opgenomen in een digitaal terreinmodel. De berekeningen worden omgezet in een bestand voor aansturing van de graafmachine, waarbij een gesloten grondbalans gegenereerd wordt, zodat graafwerkzaamheden duurzaam uitgevoerd kunnen worden.

Graag laat TSD tijdens het IOB congres de uitgebreide mogelijkheden van beide ontwerppakketten zien.

Zwemvijver 3D tuinontwerp

Over TSD

TSD is leverancier van bedrijfs- en ontwerpsoftware voor groene en civiele dienstverleners. 3DTUIN Designer is een zeer gebruiksvriendelijk ontwerppakket met indrukwekkende presentatiemogelijkheden. DATAflor LANDXPERT biedt een complete software oplossing met directe koppelingen naar begrotingssoftware.

Bron: TSD