Klazienaveen – Op het gebied van het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen en straatwerk is Bernd Schulte in onze Zuidoosthoek al vele decennia achtereen zondermeer toonaangevend.

De volledige aanduiding van het bedrijf, aangestuurd door Bernd en zoon Herman, mag dan Hoveniers- & Bestratingsbedrijf zijn, de feitelijke activiteiten omvatten een nog véél breder spectrum. Wat er ook aan de orde is (e.v. incl. riolerings- en grasmaaiwerkzaamheden, hekwerken, pergola’s, vijvers, etc), Bernd Schulte gaat geen zee te hoog en zorgt bovendien voor een perfecte realisering. Andere trefwoorden die het bedrijf kenmerken zijn o.a. creativiteit, deskundigheid, vakmanschap en ervaring. Een bewering die door vele particulieren als bedrijven in de hele regio ondertussen kan worden gestaafd.

Behoefte aan tuinadvies

Kortom, Bernd Schulte helpt u graag uw droomtuin te realiseren en dat ook nog eens voor een scherp tarief. En hebt u behoefte aan tuinadvies, dan komt de eigen tuincoach graag bij u langs. Om de consumentenservice nog verder uit te breiden wordt halverwege juli – via onderstaande site – ook nog eens een eigen webshop opgestart. Een inspirerende bestel- en koopomgeving met een uitgebreid pakket oogstrelende tuinaccessoires. Het mag duidelijk zijn, Bernd Schulte is uw allround hovenier, die met u meedenkt, advies geeft en uw tuin/bestratingswensen geheel volgens gemaakte afspraken uitvoert.

Foto: Boom regionale uitgevers