Tijdens afgelopen regiobijeenkomsten hebben leden wensen en ideeën geuit om nog beter met De Levende Tuin aan de slag te kunnen. Branchevereniging VHG heeft vervolgens extra hulpmiddelen ontwikkeld om haar leden hierin te ondersteunen als deskundige groenprofessional. Het eerste hulpmiddel is nu beschikbaar: een online versie van de handleiding De Levende Tuin.

De vernieuwde handleiding De Levende Tuin is online beschikbaar. In het bladerbare document kunt u makkelijk wisselen tussen de 18 thema’s en opdrachtgevers. Voor particuliere tuinen, gebouwgebonden groen en  groen in de openbare ruimte. De digitale bladerbare versie is ook handig voor uw medewerkers als inspiratiebron.

VHG De Levende Tuin

De bladerbare handleiding De Levende Tuin bekijken

Meer weten?
VHG houdt u regelmatig op de hoogte van de resultaten van de overige activiteiten voor u als gebruiker van de handleiding De Levende Tuin. Wilt u meer weten of heeft u vragen? Neem contact op Daniëlle den Bleker, beleidsadviseur Communicatie via telefoonnummer (030) 659 56 52 of stuur een mail naar d.den.bleker@vhg.org.