Booij Hoveniers heeft zich, in het kader van het prject Hovenier Helpt, een dag ingezet om de tuin van de bewoonster weer op te knappen. Met het initiatief Hovenier Helpt worden hulpbehoevenden geholpen met hun tuin. Hierbij een impressie van de dag:

Omschrijving project:
Mijn tuin is ongeveer drie bij drie meter, ik ben vorig jaar verhuisd en begonnen, maar deze zomer is de tuin weer vol onkruid, ik zou er ook graag een handje mee geholpen worden want door het onkruid zie ik de tuin niet meer. Graag zou ik er ook wat plantjes in willen hebben en misschien d.m.v. stenen de tuin ietsje kleiner willen hebben of wat gras langs de zijkanten. Daarnaast is de laurierheg toe aan een snoeibeurt. Zelf heb ik een psychische handicap en doordat ik door de weeks werk ben ik wat blij als ik in het weekend met de beentjes op de tafel kan en geen zin meer heb in de tuin. Maar het zou een goede opknapbeurt kunnen gebruiken.
Meer informatie over Hovenier Helpt: http://hovenierhelpt.nl/