Op woensdag 7 maart organiseert Wellantcollege in Houten haar open dag. Op deze dag zal er speciale aandacht zijn voor de VHG Branche-opleiding. Tijdens deze open dag wordt ook een banenmarkt georganiseerd in samenwerking met Branchevereniging VHG. Als VHG-lidbedrijf kunt u op deze dag in contact komen met onder andere geïnteresseerde zij-instromers.

Met interviews in regionale bladen, advertenties, social media en contacten met het UWV wordt werken in de hoveniers- en groenvoorzieningssector hier breed onder de aandacht gebracht. De speciale focus zal liggen op zij-instromers, mensen die in een andere branche werken en altijd al interesse hebben gehad voor werken in de hoveniers- en groenvoorzieningssector. 

Banenmarkt
De banenmarkt is een nieuw initiatief van Branchevereniging VHG in samenwerking met Wellantcollege. U kunt als bedrijf een marktkraam huren in de hal waar de presentatie van de VHG Branche-opleiding plaatsvindt.  De kosten voor de kraam bedragen € 150,- ex. BTW. Voor consumpties wordt gezorgd. Wij vragen u om de gehele dag (van 16:00 tot 21:00 uur) aanwezig te zijn bij uw kraam.

Aanmelden
Er is plek voor maximaal 15 bedrijven/organisaties. Als er meer gegadigden zijn, dan is het moment van aanmelding leidend. Aanmelden voor deelname kunt u doen via Joke Mul. Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met Jeroen Zijlmans.