DUSSEN – ‘Groter groeien en investeren in kennis en kunde’. Dat is in het kort de reden achter de recentelijke bedrijfsovername door De Rooy Hoveniers. Op 10 september jl. nam deze Tophovenier Pluijm Tuinen uit Raamsdonksveer over.

De Rooy Hoveniers is aan de oostzijde van de Donge geen onbekende. Al 73 jaar worden in die regio karakteristieke tuinontwerpen geleverd die zo typerend zijn voor het Dussense bedrijf. De overname past dan ook helemaal in het bedrijfsconcept dat gebaseerd is op passie, creativiteit en kennis van zaken.
Door de krachtenbundeling, Pluijm Tuinen is sterk in civiele- en cultuurtechniek, ontspruit een nieuwe loot aan de bedrijfsstam van De Rooy Hoveniers. Deze wortelt zich hiermee nóg dieper in de regio.

‘Samen sta je sterker en kom je verder’, verklaart eigenaar Ben de Rooy de overname. Samen met neef Günther vormt hij het creatieve span dat altijd op zoek is naar mogelijkheden en nieuwe ideeën. ’Deze overname kwam op ons pad en wij zien het, naast groter groeien, ook als een brede investering in kennis en kunde.‘ Precies om die reden zullen bestaande klanten zich bij De Rooy Hoveniers prima thuis voelen, die met het ontwerpen en aanleggen van fraaie tuinen en dito parken steevast uitstijgt boven het maaiveld van oppervlakkige trends. Dat kwaliteitspredicaat geldt ook voor het onderhoud. Door de recente overname onderscheidt de Tophovenier uit Dussen zich nóg sterker .

Bron: DeStadGorinchem.nl