Drie lichtavonden in De Tuinen van Appelten: Mystery Gardens in Lights

door | 27 sep 2018 | Hoveniersbranche

Een avondwandeling door onze verlichte tuinen die je niet mag missen! We varen onze eigen koers in de showwereld van licht, laser en beleving. Hier moet je bij zijn!

Op 28, 29 en 30 september is het weer zover. Dan wordt in Appeltern het lichtfeest Mystery Gardens in Lights 2018 georganiseerd. Appeltern heeft inmiddels duidelijk een eigen plek verworven in de wereld van de licht events. Wordt elders gewerkt met louter laser stralen en mega lichtbundels, in Appeltern is ook de menselijke maat heel belangrijk. Lichteffecten in de eigen tuin op water, in borders en onder bomen voeren de boventoon. Voeg daarbij de slimme vondsten van lichtjes in allerlei objecten, de linten van kaarsen en vlamschalen, dan weetje waar Mystery Gardens in Lights voor staat.

De samenwerking met Mirage uit Beuningen zorgt ervoor dat er ook in technische zin elk jaar een schepje boven op gedaan wordt. Ligt hun werkveld normaal bij mega grote muziek festivals in binnen en buitenland, het feestje in Appeltern wordt beschouwd als hun parade paardje. Succesnummers worden herhaald nieuwe zaken worden voor het eerst getoond.

Alle drie de avonden kunt u inlopen tussen 19:00 uur en 21:30 uur. Tot 23:00 uur kan de route bewandeld worden, dan sluit het park. Kijk voor meer informatie of bestel de tickets op onze website: www.appeltern.nl

TIP: Boek het Mystery Arrangement! Begin de avondwandeling met koffie/thee en een appelflap, om hem vervolgens af te sluiten met een borrel en hapjes. Neem ook hiervoor snel een kijkje op onze website!

 

Misschien vind je dit ook interessant
Nieuwbouw Intratuin Emmeloord

Nieuwbouw Intratuin Emmeloord

In Emmeloord gaat wat moois gebeuren want Thermoflor kreeg van Stef en Joost Munsterman de opdracht om het tuincentrum in de Noordoostpolder ingrijpend te verbouwen. Het grootste deel van de oude Venlokassen maken plaats voor moderne hoge Venlobouw én een breedkap-kas...