Eind september staat in het teken van Hovenier Helpt! Een week lang zetten hoveniers hun vakmanschap in om andere mensen te helpen. Verras bijvoorbeeld je buurvrouw die slecht ter been is met een hovenier die haar tuin komt verzorgen. Hovenier Helpt wanneer je een goede daad wil doen! Of het nu het vergroenen of opknappen van een tuin is, je kunt een project aanmelden op www.hovenierhelpt.nl.

Sherpa locatie: Van Ervendorenspark

Vorig jaar werd een project ingediend voor de Sherpa locatie Van Ervendorenspark. De locatie beschikt over zelfstandige appartementen voor mensen met een licht verstandelijke beperking. Zij vroegen om hulp omdat zij niet de mankracht en knowhow hebben om grote onderhoudswerkzaamheden aan te pakken. Het project is uitgevoerd door Spijker Hoveniers uit Soest.

Hovenier Helpt | Helpt u mee?

Hovenier Helpt is een initiatief voor de hoveniersbranche om te laten zien wat we kunnen! Groen doen is goed doen, durft u het aan? Tijdens de de week van ‘Hovenier Helpt’ gaat de gehele hoveniersbranche op pad om groen te verspreiden in Nederland. Wilt u deelnemen aan het initiatief? Neem gerust contact op tel. 0528-331678 of info@hovenierhelpt.nl. Klik hier voor meer informatie.