In Berlicum heeft Hoveniersbedrijf Joris van Roosmalen een project uitgevoerd voor Hovenier Helpt bij Werkboerderij Buiten Gewoon. Dit is een non-profit dagbestedingsplek voor mensen met een verstandelijke en soms ook meervoudige beperking. Van Roosmalen heeft het onkruid verwijderd en de tuin klaargemaakt om beplant te worden.

 

 

Projectomschrijving:
Werkboerderij Buiten Gewoon is een non-profit dagbestedingsplek voor mensen met een verstandelijke en soms ook meervoudige beperking. we hebben de beschikking over 3 hectare grond. Er komen elke dag ongeveer 17 hulpboeren die op hun manier een aandeel geven ook komen er vaak vrijwilligers helpen.. Omdat we het zelf net niet genoeg onkruid vrij kunnen krijgen hebben we heel erg graag hulp van een Hovenier.

Wat is Hovenier Helpt?
Eind september staat in het teken van Hovenier Helpt! Een week lang zetten hoveniers hun vakmanschap in om andere mensen te helpen. Verras bijvoorbeeld je buurvrouw die slecht ter been is met een hovenier die haar tuin komt verzorgen. Hovenier Helpt wanneer je een goede daad wil doen! Of het nu het vergroenen of opknappen van een tuin is, je kunt een project aanmelden op www.hovenierhelpt.nl.