In Den Haag is mevrouw van der Ploeg een van de gelukkigen die geholpen is met het initiatief Hovenier Helpt. Hoveniersbedrijf Andre van Eijk heeft de haag gesnoeid en verder de tuin netjes opgeknapt.

 

 

Projectomschrijving:
Graag wil mijzelf aanmelden voor een dag een hovenier in mijn tuin. Doordat ik 2 nieuwe heupen heb is het werken in de tuin een stuk moeilijker geworden. Dit jaar ben ik weer onder het geweest en heb in april nu ook een knieprothese gekregen.  Ik vind het heel erg maar het is nu vrijwel onmogelijk nog iets in mijn tuin te kunnen doen. Alles groeit nu heel snel. Ik heb het toch zelf geprobeerd en ben daarbij gevallen. Het heeft mij veel moeite gekost weer op de been te komen. Ik hoop en zou het fijn vinden als jullie mij met mijn tuin kunnen helpen.

 

Wat is Hovenier Helpt?
Eind september staat in het teken van Hovenier Helpt! Een week lang zetten hoveniers hun vakmanschap in om andere mensen te helpen. Verras bijvoorbeeld je buurvrouw die slecht ter been is met een hovenier die haar tuin komt verzorgen. Hovenier Helpt wanneer je een goede daad wil doen! Of het nu het vergroenen of opknappen van een tuin is, je kunt een project aanmelden op www.hovenierhelpt.nl.