Door de hoogteverschillen in de tuin kon de bewoner zich moeilijk voortbewegen. Hoveniersbedrijf Steengoed! heeft de tuin vlak gemaakt en de bestrating opnieuw gelegd. Ook zijn er twee borders met beplanting gemaakt.

 

 

Projectomschrijving:
Steef van Montfoort heeft doel in het leven: ‘ Ik help mezelf door anderen te helpen’ ambassadeur, bedenker, initiatiefnemer van de veluwe games “feel good”. Nu heeft hij u hulp nodig. Hij is verlamd aan de linker kant en zit in een rolstoel, de tuin is een doorn in zijn oog, zou geweldig zijn als hier wat aan gedaan wordt. Hij verdient het altijd is hij bezig voor een ander. Nu hij een keer Hoop ik. Als medewerker van de lokale zender HK13TV wil ik van het gebeuren ook een filmpje maken, geen probleem.

Wat is Hovenier Helpt?
Eind september staat in het teken van Hovenier Helpt! Een week lang zetten hoveniers hun vakmanschap in om andere mensen te helpen. Verras bijvoorbeeld je buurvrouw die slecht ter been is met een hovenier die haar tuin komt verzorgen. Hovenier Helpt wanneer je een goede daad wil doen! Of het nu het vergroenen of opknappen van een tuin is, je kunt een project aanmelden op www.hovenierhelpt.nl.