ALMERE – Kom je maar niet toe aan het onderhoud of de aanleg van je tuin door gebrek aan tijd of handigheid? Daar heeft Hovenier Jos de Wit gelukkig geen last van. Sterker nog: Hovenier Jos de Wit is dé tuinspecialist in de regio Almere.

Persoonlijk tuinontwerp
Kun je je al een voorstelling maken van de inrichting van jouw nieuwe tuin? Met een ontwerp van Hovenier Jos de Wit komt jouw droomtuin straks tot leven. Veel mensen hebben een plaatje in hun hoofd van hoe hun ideale tuin eruit ziet. Hovenier Jos de Wit probeert in elk ontwerp dit plaatje zo dicht mogelijk te benaderen. Natuurlijk houden zij rekening met je budget en eventuele ruimtelijke beperkingen, maar je kunt er op rekenen dat je trots zal zijn op het eindresultaat.

Tuinaanleg
Een gedegen voorbereiding is van belang bij het aanleggen van een nieuwe tuin. Voordat er een schep in de grond gaat worden je tuinwensen uitgebreid besproken. Tuinaanleg is een vak apart. Hovenier Jos de Wit is ervaren in alle aspecten van het realiseren van tuinen. Een goede voorbereiding en persoonlijke benadering zijn daarbij heel belangrijk. Het bedrijf hecht veel waarde aan een prettige samenwerking. Alleen dan is het mogelijk een tuin te creëren die aan al je wensen voldoet. Vandaar dat we zo veel tijd steken in goed klantcontact.

Tuinonderhoud
Je vindt het heerlijk om in de tuin bezig te zijn, of juist helemaal niet. Vooral in het laatste geval is een hovenier een welkome gast. Maar ook als je zelf prima overweg kunt met een heggenschaar en schoffel is een extra onderhoudsbeurt soms hartstikke handig. Zo is het in de winter een uitstekende tijd om bomen te snoeien. Voor jou een hele klus maar Hovenier Jos de Wit geen probleem. Hovenier Jos de Wit onderhoudt het hele jaar je tuin voor een vooraf afgesproken prijs. Zit je juist helemaal niet te wachten op regelmatig onderhoud door een hovenier? Ook het uitvoeren van alleen een voorjaars- dan wel winterbeurt behoort tot de mogelijkheden.
Neem voor meer informatie gerust contact op via onderstaande gegevens.
Hovenier Jos de Wit
Dwerggrashof 34
1313 AV Almere
Tel. 036- 530 28 71/ 06-28687672