Hoveniersbedrijf Breunissen heeft in Schalkhaar een project uitgevoerd voor Hovenier Helpt. Door omstandigheden kon de familie de tuin niet onderhouden. Hoveniersbedrijf Breunissen heeft de tuin aangepakt en het achterstallig onderhoud opgepakt.

 

 

Projectomschrijving:
Ik ben Gezinshulpverlener bij een gezin in Schalkaar. Een alleenstaande moeder van 4 kinderen. Zij is onlangs opgenomen geweest binnen onze organisatie. Het was erop of eronder.  Deze moeder heeft haar stinkende best gedaan. Met bloed, zweet en tranen heeft ze de afgelopen maanden geknokt en met succes. Zij en haar kinderen gaan weer terug naar eigen woning in Schalkhaar. Daar hebben ze een huurwoning met een behoorlijke voor en achtertuin. Ik zou het dit gezin enorm gunnen dat deze tuin gebruiksvriendelijk wordt gemaakt. Het is nu qua onderhoud bijna niet te doen voor deze vrouw. Er moet gesnoeid worden, tegels gelegd, grasgemaaid ed.

Wat is Hovenier Helpt?
Eind september staat in het teken van Hovenier Helpt! Een week lang zetten hoveniers hun vakmanschap in om andere mensen te helpen. Verras bijvoorbeeld je buurvrouw die slecht ter been is met een hovenier die haar tuin komt verzorgen. Hovenier Helpt wanneer je een goede daad wil doen! Of het nu het vergroenen of opknappen van een tuin is, je kunt een project aanmelden op www.hovenierhelpt.nl.