AMSTELVEEN – De langste dagen van de zomer zijn al voorbij en het wordt elke dag weer ietsjes eerder donker.  Goed aangelegde verlichting brengt de tuin ook ’s avonds tot leven, zodat je ook in het donker van je tuin kunt genieten. Hoveniersbedrijf Kolk in Amstelveen kan je tuin op professionele wijze voorzien van mooie tuinverlichting.

Spotjes en lampen hoeven niet alleen te worden gebruikt voor het markeren van looproutes. Doordat Hoveniersbedrijf Kolk jarenlange ervaring heeft in de aanleg en onderhoud van tuinen kunnen zij je bij uitstek adviseren over de inrichting van je tuin en helpen bij het maken van een keuze voor de verschillende soorten tuinverlichting.

Met de juiste verlichting kun je heel sfeervol waterpartijen en markante bomen  uitlichten. Zeker op zwoele zomeravonden kan daarmee het genieten van de tuin tot diep in de nacht worden gerekt. Maar ook in de donkere maanden kan met subtiele belichting het zicht op de tuin worden verlevendigd.  Wanneer wordt gewerkt met duurzame 12-volts led-verlichting, blijven de energiekosten ook binnen de perken.

Tuinaanleg
Ook voor het aanleggen van een nieuwe tuin ben je bij Kolk aan het juiste adres. Wil je zelf je eerste ideeën vorm gaan geven? Dat kan! Via het online tekenprogramma kun je nu heel eenvoudig vorm gaan geven aan ideeën. Of moet de tuin enkel opgeknapt worden of wil je er iets nieuws mee? Hoveniersbedrijf Kolk kan onder meer pergola’s, vlonders, schuurtjes, vijvers, sierbestrating, en nieuwe beplanting aanleggen.

Onderhoud
Of het nu gaat om een kleine particuliere tuin of een grote bedrijfstuin, Hoveniersbedrijf Kolk is de partner in tuinonderhoud. Met de op maatwerk geleverde onderhoudscontracten hoef je je nergens meer zorgen om te maken. Met het ‘groen ontzorgen’ blijft de tuin in een uitstekende conditie.

Neem voor meer informatie contact op via onderstaande gegevens.

Hoveniersbedrijf J. Kolk Jr. b.v.
Noorddammerweg 99
1187 ZS Amstelveen
Tel. 020 – 496 43 53
www.hoveniersbedrijfkolk.nl