Eind september staat in het teken van Hovenier Helpt! Een week lang zetten hoveniers hun vakmanschap in om andere mensen te helpen. Verras bijvoorbeeld je buurvrouw die slecht ter been is met een hovenier die haar tuin komt verzorgen. Hovenier Helpt wanneer je een goede daad wil doen! Of het nu het vergroenen of opknappen van een tuin is, je kunt een project aanmelden op www.hovenierhelpt.nl.

Boomgaard Nieuw Rotsoord – Hovenier Helpt

Ook de boomgaard in Nieuw Rotsoord is een project dat vorig jaar gerealiseerd is. Al ruim tien jaar is kinderboerderij Nieuw Rotsoord in de Utrechtse wijk Hoograven een geliefde ontmoetingsplaats voor jong en oud, autochtoon en allochtoon. Eén van de favoriete locaties op de kinderboerderij is de boomgaard. Deze boomgaard echter is dringend toe aan een grote onderhoudsbeurt. Hoveniersbedrijf TuinRijck heeft deze mensen geholpen en de boomgaard onder handen genomen.

Bekijk hieronder een filmverslag bij het uitgevoerde project.

Hovenier Helpt | Helpt u mee?

Hovenier Helpt is een initiatief voor de hoveniersbranche om te laten zien wat we kunnen! Groen doen is goed doen, durft u het aan? Tijdens de de week van ‘Hovenier Helpt’ gaat de gehele hoveniersbranche op pad om groen te verspreiden in Nederland. Wilt u deelnemen aan het initiatief? Neem gerust contact op tel. 0528-331678 of info@hovenierhelpt.nl. Klik hier voor meer informatie.