Hier kan uw logo staan.
Klik hier voor meer informatie

Kremers Beheer BV

Postbus 5143
6130 PC , Sittard

Over ons

DÉ specialist op het gebied van bodemverharding.
Bent u op zoek naar bodemversterkers, graskanttegels, grasplaten, bodemplaten, grasdalle of … Bij ons bent u op de juiste website.
Wij bieden u een kompleet pakket aan producten waarmee u elk terrein op een ecologisch en esthetisch verantwoorde manier kunt verstevigen.
Wij bezitten een schat aan ervaring welke wij graag met u delen om voor eenieder de meest praktische en efficiënte oplossing te bieden.
Uitgangspunt voor ons hierin is te allen tijde dat wij voor elk probleem en voor elke toepassing een oplossing kunnen bieden.
Onze producten zijn stuk voor stuk Europese kwaliteitsproducten, die door gerenommeerde instanties zijn getest en al jaren succesvol worden toegepast.
Wij streven ernaar zoveel mogelijk gebruik te maken van milieuvriendelijke en recyclematerialen. Veelal zijn onze artikelen weer volledig recyclebaar. Zo leveren wij niet alleen door het gebruik van onze artikelen een belangrijke bijdrage aan het milieu, maar beginnen we al bij het gebruik van de grondstoffen en leveren op deze manier een belangrijke bijdrage ter verbetering van ons algemeen leefmilieu.
Voor informatie kunt u bij ons terecht, waarna wij u graag met een van onze adviseurs of verkooppunten in contact brengen.