Velda BV

De Giem 23
7547 SW, Enschede

Over ons

Over ons

Alles wat met vijvers te maken heeft, is onze grootste passie. Vijverwater zit bij iedere medewerker van Velda als het ware in het bloed.

Velda stelt zich dan ook tot doel dat vijverbezitters optimaal kunnen genieten van hun vijver. Met vijverproducten van hoogwaardige kwaliteit die gemakkelijk in gebruik zijn. En dat al meer dan 40 jaar.
Velda is marktleider in de Benelux en een invloedrijke speler in andere Europese landen. Wij zijn leverancier van een breed assortiment vijverproducten, dat bijdraagt aan een positieve vijverbeleving. Al sinds de oprichting is ‘innovatie‘ een kernwaarde bij Velda. Velda wil vijverbeleving voor iedereen bereikbaar maken. Van een mini vijver op het terras tot fraai aangelegde natuurvijvers of strakke spiegelvijver in de tuin.

Er werken bij Velda zo’n 40 medewerkers. Allen zeer gemotiveerd en in het bezit van veel (vak)kennis, waarmee ze bijdragen aan het succes van Velda. Vanuit de hoofdvestiging in Enschede bevoorraden wij de tuinbranche in Nederland en meer dan 30 landen wereldwijd.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via:

De Giem 23
7547 SW Enschede

053-4324320
info@velda.com
www.velda.nl