Hier kan uw logo staan.
Klik hier voor meer informatie

Plantion B.V.

Wellensiekstraat 4
6718 XZ , Ede (Gld)

Over ons

Plantion is een bruisende marktplaats voor o.a. bloemisten, hoveniers en detaillisten!

Dagelijks in de vroege ochtend kopen bloemisten op de klokveiling verse, heerlijk geurende producten voor hun winkels. Via de afdeling bemiddeling worden kopers en kwekers aan elkaar verbonden door middel van veel persoonlijk contact. Hoveniers komen naar het groencentrum voor een uniek assortiment bomen en struiken. En detaillisten halen prachtige bloemen, planten en accessoires in het groothandelscentrum.

Plantion is erg compleet, zeer professioneel maar ook gemoedelijk en overzichtelijk. Onze dienstverlening is klantgericht, de benadering hartelijk. Kwekers en kopers zijn bij ons geen nummer maar hebben een naam. Dat is hoe wij graag werken, u hopelijk ook?

U vindt Plantion in Ede langs de A12, mooi centraal gelegen en gemakkelijk te vinden. Kom gerust langs!

Groencentrum

Als u hovenier of andere ‘professionele groengebruiker’ bent, kunt u eigenlijk niet om Groencentrum Plantion heen. Het is de enige plek in Nederland waar u zowel gedegen productkennis als een rijk assortiment boomkwekerijproducten aantreft.

Ons groencentrum heeft een overdekte kas (500 m²) voor kwetsbare producten en een prachtig, overzichtelijk buitenterrein (15.000 m²) met afzonderlijke terrassen.

Dankzij de aanvoer van ruim 75 geselecteerde kwekers beschikt Groencentrum Plantion over een uniek aanbod van bomen, heesters en vaste planten. Als u vandaag uw beplantingslijst aanlevert, levert het groencentrum de producten binnen enkele dagen. Compleet en tegen een goede prijs.

Bezoek Groencentrum Plantion en overtuig uzelf!