MBO Maasland actief in de grootste inspiratietuin van Nederland

door | 27 nov 2018 | Hoveniersbranche

Op maandag 12 november zijn studenten van de hoveniersopleiding van Lentiz | MBO Maasland, samen met docent Leon Verdoes en Koos Verkade, eigenaar van het hoveniersbedrijf Living Garden uit Vlaardingen, begonnen aan een prachtig project. Ze gaan een tuin aanleggen in Appeltern, de grootste inspiratietuin van Nederland die jaarlijks bezocht wordt door 150.000 bezoekers.

Lentiz | MBO Maasland is de eerste school in Nederland die een tuin mag realiseren op deze locatie. Daarmee mag de school zich voor de komende vijf jaar inspiratiepartner noemen van de tuinen van Appeltern.

Droom

Een tuin aanleggen door eigen studenten op deze unieke plek was altijd al een droom van zowel studenten als van de docenten. Met het realiseren van deze droom wordt (meer) landelijke bekendheid gegeven aan het hoveniersvak in het algemeen en natuurlijk aan de Lentizschool in Maasland in het bijzonder.

Volg de studenten
Prachtig dat je als student aan zo’n mooi project mag meewerken. Arco Quack, Jens de Ruiter, Jeremy Cool, Jurgen de Zeeuw en Jordi van Buren kunnen vol aan de bak! Wilt u deze jongeren volgen in hun werkzaamheden?  Kijk dan op onze facebookpagina Lentiz MBO Hoveniersopleiding via Facebook.com/mbohovenier.

Op vrijdag 15 november wordt de tuin om 15.30 uur opgeleverd en wordt dit unieke project op een feestelijke manier afgesloten.

Misschien vind je dit ook interessant
TUINMEUBELS: IN APRIL EN MEI MOET HET GEBEUREN

TUINMEUBELS: IN APRIL EN MEI MOET HET GEBEUREN

Sinds de corona pandemie is de vraag naar tuinmeubels sterk toegenomen. Qua omzet en verkoop van tuinmeubels moet het in de maanden april en mei gebeuren; deze twee maanden samen vertegenwoordigen 40 procent van het jaarlijkse online zoekvolume naar tuinmeubels. Van...

Jaarvergadering Cultuurgroep benoemt nieuw bestuurslid

Jaarvergadering Cultuurgroep benoemt nieuw bestuurslid

Donderdagavond 22 april jl. was de algemene ledenvergadering van de Cultuurgroep voor Rozen en Rozenonderstammen onder Anthos-secretariaat. Voor het eerst in haar geschiedenis was deze digitaal. In het huishoudelijke gedeelte werd Rob Wijnhoven als nieuw bestuurslid...