Meet&Greet voor Tuin&Park

door | 1 sep 2018 | Agenda, Hoveniersbranche

Heb je zin in een leerzame en inspirerende dag met vakgenoten? Op 5 oktober organiseren Inkoopgilde en De Tuinen van Appeltern een Meet&Greet voor Tuin&Park. Deze vakdag onderscheidt zich door zijn gezellige open karakter, nieuwe ontmoetingen en uitwisseling van ervaringen.

De Meet&Greet is een feestelijke start van het najaarsseizoen, met een groot aantal geselecteerde A-leveranciers en merken die ieder hun noviteiten en diensten tentoon stellen. De Meet&Greet wordt gekenmerkt door de ongedwongen en kleinschalige sfeer, met de ambitie om een waardevolle bijdrage te leveren aan het nog mooier maken van het groenvak.

Het evenement is bedoeld voor alle hoveniers en ontwerpers die actief zijn in de groene sector. Een unieke gelegenheid om als vakbroeders ervaringen te delen.

Daarnaast zijn er veel interessante aanbieders om u op de hoogte brengen van ontwikkelingen. Kleine stands en gezellige producttafels geven u de kans om onder het genot van een hapje en een drankje kennis te vergaren en educatieve speeddates te bezoeken.

Het Tuinvoorlichtingspark De Tuinen van Appeltern is fors veranderd de afgelopen jaren. De Wilde Weelde Wereld, de festivaltuinen, de Nationale Vaste Planten Tuin en de tientallen inspiratietuinen zien er prachtig uit bij het invallen van de herfst.

Vanaf begin september is op de website van Appeltern en Inkoopgilde de complete lijst te zien welke aanbieders u in Appeltern kunt ontmoeten. Het is ook de plek waar u zich zelf kunt registeren voor een gratis bezoek aan het inspiratiepark en de Meet&Greet voor Tuin&Park.

Wilt u het najaar met een voorsprong beginnen? Inkoopgilde en de Tuinen van Appeltern nodigen u van harte uit op het Meet&Greet voor Tuin&Park evenement.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Doel van de dag
Met minimale middelen maximaal worden geïnformeerd en geïnspireerd.

– Nieuwe producten
– Nieuwe methodieken
– Praktische zaken

‘Het gaat er niet om wie je bent, maar wie je kent’.

Algemene informatie
• Locatie: De Tuinen van Appeltern, Walstraat 2 A te Appeltern.
Bovenverdieping ‘Onze entree’;
• Entree: Uitsluitend voor hoveniers en ontwerpers;
• Toegang: Gratis aanmelding als exposanten of hoveniers/ontwerpers;
• Aanbieders: Extra informatie? Mail uw vraag naar: activiteiten@appeltern.nl
• Aanvang: Vanaf 10.00 uur is het park geopend, vanaf 11.00 uur Meet & Greet;
• Catering: Op Meet & Greet vloer is inbegrepen;
• Deelnemersveld: Vanaf 1 september compleet zichtbaar op onderstaande pagina’s
– www.inkoopgilde.nl/meet-en-greet
– www.appeltern.nl/nl/meet_and_greet
• Verwacht aantal hoveniersbedrijven en ontwerpbureau’s: 75.

 

Bron: Inkoopgilde

Misschien vind je dit ook interessant
Nieuwbouw Intratuin Emmeloord

Nieuwbouw Intratuin Emmeloord

In Emmeloord gaat wat moois gebeuren want Thermoflor kreeg van Stef en Joost Munsterman de opdracht om het tuincentrum in de Noordoostpolder ingrijpend te verbouwen. Het grootste deel van de oude Venlokassen maken plaats voor moderne hoge Venlobouw én een breedkap-kas...