Nieuwe website vol kennis en inzichten

door | 7 feb 2020 | Hoveniersbranche

Eurofins Agro heeft haar website geactualiseerd. De website voldoet helemaal aan de eisen van deze tijd en biedt volop informatie over bodem en bemesting, optimalisatie van ruwvoer en gewasgezondheid. Nieuw op de website zijn de BodemBlog en Mijn Eurofins Argo.

De eerste BodemBlog is geschreven door bodemspecialist dr. Arjan Reijneveld. In zijn blog gaat Reijneveld in op de actuele discussie over stikstof en natuurbeheer. Hij vraagt zich af of bossen afsterven door een overschot aan stikstof of door de lage pH. Door de lage pH kan een tekort aan calcium, magnesium en fosfaat en een overmaat aan aluminium (en zink, ijzer en mangaan) ontstaan. Reijneveld stelt dat grondonderzoek in de Nederlandse bossen waardevolle inzichten kan geven voor het optimaliseren van bosbeheer. 

De knop Mijn Eurofins Agro geeft boeren en tuinders direct toegang tot hun verslagen. Op termijn wordt hieraan een moderne portal gekoppeld waarmee ook de bedrijfsspecifieke data voor de klanten toegankelijk zijn.
De vernieuwde website biedt verder een schat aan achtergrondartikelen die inzicht geven in de nieuwste kennis op het gebied van duurzaam bodemgebruik, een gezonde teelt en het optimaliseren van ruwvoer voor de veestapel. Bovendien is een uitgebreide wiki beschikbaar met meer informatie over specifieke onderwerpen. Uiteraard biedt de website ook een volledig overzicht van de producten en diensten die Eurofins Agro levert. Zie hier de website >

Misschien vind je dit ook interessant
Nieuwbouw Intratuin Emmeloord

Nieuwbouw Intratuin Emmeloord

In Emmeloord gaat wat moois gebeuren want Thermoflor kreeg van Stef en Joost Munsterman de opdracht om het tuincentrum in de Noordoostpolder ingrijpend te verbouwen. Het grootste deel van de oude Venlokassen maken plaats voor moderne hoge Venlobouw én een breedkap-kas...