Ontzorgen van de beursbezoeker De Groene Sector Vakbeurs

door | 4 nov 2019 | Hoveniersbranche

Elke branche is in ontwikkeling, zo ook de groene branche. Deze continue ontwikkeling zien wij ook steeds meer terug op onze beursvloer tijdens De Groene Sector Vakbeurs in Evenementenhal Hardenberg. Uiteraard kunnen wij als beursorganisatie, Easyfairs Nederland, niet achterblijven. Aankomende editie komen wij dan ook zelf met een vernieuwing: EasyGo, de nieuwste Smart Badge technologie, voor onze bezoekers en exposanten!

Nog een paar weken en onze vakbeurs gaat weer van start op 14, 15 en 16 januari 2020. Wij willen als beursorganisatie natuurlijk de beursbezoeker ontzorgen en zijn of haar bezoek zo eenvoudig en interessant mogelijk maken. Door de Smart Badge technologie ontvangt de bezoeker een soort van ‘digitale draagtas’. Bezoekers kunnen met de Smart Badge, welke zij ontvangen bij binnenkomst, exposantenstands scannen waarin zij geïnteresseerd zijn en waarover zij meer informatie willen ontvangen. Na het beursbezoek ontvangen ze vervolgens een e-mail met daarin alle informatie van de exposanten die ze gescand hebben. Deze nieuwe technologie is ook nog eens beter voor het milieu! Het bespaart bijvoorbeeld veel drukwerk.

Naast de standaard bedrijfsinformatie kunnen exposanten ook leuke give aways en acties delen via de Smart Badge technologie. Hoe leuk is het als bezoeker dat je door alleen maar door een eenvoudige ‘’scan’’ met je badge je opeens kans kan maken op leuke prijzen of mee doet aan toffe acties.

Op deze manier hopen wij de beursbezoeker en deelnemende exposant aan De Groene Sector Vakbeurs nog eenvoudiger met elkaar in contact kunnen brengen. Wij hebben er weer zin in en tellen de dagen al af… Uiteindelijk is het ons doel om via onze vakbeurs leuke samenwerkingen tot stand te brengen.

Zie ik u ook in januari tijdens De Groene Sector Vakbeurs in Evenementenhal Hardenberg? Als echte groenprofessional kunt u deze beurs natuurlijk niet missen!

Misschien vind je dit ook interessant
Inzameling Taxussnoeisel weer van start

Inzameling Taxussnoeisel weer van start

Stichting Taxus Taxi start taxusinzameling 2021 op dinsdag 25 mei!  De afgelopen twee weken werd er veel regen voorspelt. Voor veel Nederlanders was dit een domper op de meivakantie, maar niet voor stichting Taxus Taxi. Integendeel! Met temperaturen tussen de 15...

GROEN-Direkt: al 25 jaar een unieke formule

GROEN-Direkt: al 25 jaar een unieke formule

Speciale editie Najaarsbeurs 25-26 augustus GROEN-Direkt staat al 25 jaar internationaal bekend om een continue en compleet assortiment tuinplanten. De grootste groene marktplaats van Europa presenteert traditiegetrouw eind augustus – deze editie is dit op woensdag 25...

Inschrijving Bulbs4Kids geopend

Inschrijving Bulbs4Kids geopend

Vanaf nu kunnen basisscholen zich inschrijven voor een gratis bloembollenpakket van Bulbs4Kids. Bulbs4Kids is een internationale campagne voor basisschoolkinderen om kinderen op een interactieve en spannende manier kennis te laten maken met bloembollen. Er zijn in...