Ontzorgen van de beursbezoeker De Groene Sector Vakbeurs

door | 4 nov 2019 | Hoveniersbranche

Elke branche is in ontwikkeling, zo ook de groene branche. Deze continue ontwikkeling zien wij ook steeds meer terug op onze beursvloer tijdens De Groene Sector Vakbeurs in Evenementenhal Hardenberg. Uiteraard kunnen wij als beursorganisatie, Easyfairs Nederland, niet achterblijven. Aankomende editie komen wij dan ook zelf met een vernieuwing: EasyGo, de nieuwste Smart Badge technologie, voor onze bezoekers en exposanten!

Nog een paar weken en onze vakbeurs gaat weer van start op 14, 15 en 16 januari 2020. Wij willen als beursorganisatie natuurlijk de beursbezoeker ontzorgen en zijn of haar bezoek zo eenvoudig en interessant mogelijk maken. Door de Smart Badge technologie ontvangt de bezoeker een soort van ‘digitale draagtas’. Bezoekers kunnen met de Smart Badge, welke zij ontvangen bij binnenkomst, exposantenstands scannen waarin zij geïnteresseerd zijn en waarover zij meer informatie willen ontvangen. Na het beursbezoek ontvangen ze vervolgens een e-mail met daarin alle informatie van de exposanten die ze gescand hebben. Deze nieuwe technologie is ook nog eens beter voor het milieu! Het bespaart bijvoorbeeld veel drukwerk.

Naast de standaard bedrijfsinformatie kunnen exposanten ook leuke give aways en acties delen via de Smart Badge technologie. Hoe leuk is het als bezoeker dat je door alleen maar door een eenvoudige ‘’scan’’ met je badge je opeens kans kan maken op leuke prijzen of mee doet aan toffe acties.

Op deze manier hopen wij de beursbezoeker en deelnemende exposant aan De Groene Sector Vakbeurs nog eenvoudiger met elkaar in contact kunnen brengen. Wij hebben er weer zin in en tellen de dagen al af… Uiteindelijk is het ons doel om via onze vakbeurs leuke samenwerkingen tot stand te brengen.

Zie ik u ook in januari tijdens De Groene Sector Vakbeurs in Evenementenhal Hardenberg? Als echte groenprofessional kunt u deze beurs natuurlijk niet missen!

Misschien vind je dit ook interessant
Husqvarna start proef met zelfrijdende maaimachines

Husqvarna start proef met zelfrijdende maaimachines

De Zweedse producent Husqvarna presenteert een doorbraak voor de groenprofessional op gebied van autonomie en connectiviteit: zelfrijdende maaimachines. Het doel van deze zogenoemde Husqvarna Autonomous Operation is om productiviteit, efficiëntie en veiligheid sterk...

MBO Raad waarschuwt voor valse diploma’s

MBO Raad waarschuwt voor valse diploma’s

De MBO Raad roept werkgevers op waakzaam te zijn op valse diploma’s. „We krijgen steeds vaker signalen dat met name in tekortsectoren valse mbo-diploma’s kunnen circuleren,” zegt Ton Heerts, voorzitter MBO Raad. „Bedrijven die twijfelen kunnen eenvoudig een check doen...

Ruim 2 miljoen kuub grond ligt stil door PFAS

Ruim 2 miljoen kuub grond ligt stil door PFAS

Als gevolg van de PFAS-problematiek kan op dit moment ruim 2 miljoen kuub grond niet worden afgevoerd. Dat is een file van meer dan 100.000 vrachtwagens, gezamenlijk ruim 1.500 kilometer ofwel de afstand tussen Den Haag en Barcelona.