WOUDENBERG – Hoveniersbedrijf de Bart houdt zaterdag 28 september een open dag. Belangstellenden zijn tussen 10.00 en 15.00 uur welkom om een kijkje te nemen op het bedrijf aan de Maarsbergseweg 43 in Woudenberg. Naast de mogelijkheid om het bedrijf te zien, kunnen bezoekers ook advies inwinnen over hun tuin, planten, houtproducten en overige zaken.

Jan de Bart, oprichter van het hoveniersbedrijf: ,,Als hovenier komen we natuurlijk vaak bij de mensen thuis. We vinden het belangrijk dat mensen ook eens bij ons kunnen komen kijken. Naast dat we natuurlijk graag ons bedrijf laten zien, is er voor bezoekers ook de mogelijkheid om zich te laten adviseren over het ontwerp, de aanleg, het onderhoud en de renovatie van hun tuin.”

Op de open dag zijn ook Innogreen en Bosmaat BV aanwezig om belangstellenden te voorzien van informatie. Innogreen adviseert over bemesting, bodem- en gazonproblemen en ziekten en plagen in de tuin. Bosmaat BV geeft advies over houtbouwproducten als schuren, chalets, terrasoverkappingen en vlonders.

Meer informatie over de open dag is te vinden op www.facebook.com/hoveniersbedrijfdebart of www.debart.nl