Tijdens de open dag zet Groen en Groei, net als veel andere bedrijven in de groene sector in het hele land, hun deuren open voor iedereen die in een persoonlijk gesprek met ons zijn/haar tuinideeën en vragen willen bespreken. Drie vakmensen geven deze dag gratis advies.
Het bedrijf laat dan graag zien wat er allemaal mogelijk is als het gaat om het creëren van een droomtuin. Ze bieden vrijblijvend inspiratie en informatie over ontwerp, aanleg, onderhoud en renovatie van een tuin.

De bezoekers hebben tijdens de open dag ook de mogelijkheid om vragen te stellen over planten, tuinen en tuinieren. De deskundigen die u te woord zullen staan zijn: – schetsadvies (door tuinontwerpster Ingeborg Hovind uit Putten)- beplantingsadvies (door André van der Kieft) – onderhoudsadvies (door Daan van der Veen).

Groen en Groei schreef mee aan de nieuwe tuinwet Tuingeluk.
De tuin wordt door velen meer geassocieerd met werk en onkruid dan met genieten en een goed gevoel. Groen en Groei bedacht samen met De Tuinen van Appeltern de vier basisvoorwaarden voor Tuingeluk’. “Het is de bedoeling dat alle hoveniers van Nederland en ook alle tuinbezitters onze voorwaarden gaan gebruiken. Dan wordt de tuinwereld ook echt zoals wij allen graag zouden zien: overal mensen die gelukkig zijn met hun buitenruimte!”, aldus Groen en Groei.
De deskundigen leggen op deze dag graag uit wat de vier basisvoorwaarden voor Tuingeluk voor u kunnen betekenen. Mensen die de meerwaarde van een tuin dagelijks aan den lijve ondervinden hebben een rijker en mooier leven dan al die tuinbezitters met een slechte tuinband. En dat heeft alles te maken met de inrichting van hun tuin. “Als men was uitgegaan van slechts vier basisvoorwaarden dan was hen alle ellende bespaard gebleven en had iedereen nu het juiste tuingevoel ervaren”, aldus Groen en Groei.

Hoe zit het met uw tuingevoel?
Wilt u graag een advies van één van de deskundigen of wilt u meer weten over tuingeluk en de vier basisvoorwaarden dan bent u van harte welkom aan de Nijkerkerweg 30 in Ermelo tussen 10 en 15 uur.
Om verzekerd te zijn van een plekje aan tafel bij één van de deskundigen voor een schets-, beplantings- of onderhoudsadvies , kunt u zich aanmelden door vooraf te bellen met 0341-558736 zodat er een tijd kan worden afgesproken of via mail info@groenengroei.nl

Naast het deskundige advies ontvangt iedere bezoeker een stevig magazine boordevol Tuininspiratie.
Bezoek de site van Groen en Groei www.groenengroei.nl

Locatie: bij het bedrijf zelf aan de Nijkerkerweg 30 in Ermelo, Nijkerkerweg 30, Putten

Start datum/tijd: 28-09-2013 10.00
Eind datum/tijd: 28-09-2013 15.00

De Puttenaer.nl