Wie heeft het Beste Idee Plantarium 2017?

Tijdens de vakbeurs Plantarium worden diverse extra activiteiten georganiseerd voor deelnemers, maar ook voor niet deelnemers. Eén van deze activiteiten is ‘Het Beste Idee Plantarium 2017’.

Studenten en bedrijven worden uitgedaagd om hun innovatie op het gebied van product, concept, automatisering of anders te pitchen voor een vakjury. Studenten kunnen zich individueel of met een groepje aanmelden. Je kunt het idee visualiseren door het maken van een prototype of een presentatie. De pitches vinden plaats op woensdag 23 en donderdag 24 augustus op de beursvloer.

Plantarium daagt studenten en vakgenoten uit

Alles mag, niets moet

Omdenken, out of the box denken: het zijn dé sleutelwoorden waar het bij nieuwe ideeën om draait. “Met een idee het bedrijfsleven aan het denken zetten”: dat is het doel van deze prijsvraag. Het idee moet enig verband hebben met de hele keten in de sierteeltsector, voor nu of voor in de toekomst.

Voor de categorie studenten is er een geldprijs van € 1.00,00 te winnen, voor de categorie bedrijfsleven een PR pakket ter waarde van € 1.000,00. Op donderdagmiddag worden de beide prijswinnaars bekend gemaakt. Wil je extra PR aandacht en meer uit je beursdeelname halen of heb je als student een briljant idee? Meld je dan nu aan voor Het Beste Idee Plantarium 2017 via https://www.plantarium.nl/beurs/beste-idee/. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Helma van der Louw via helma@bizzcommunications.nl of telefoon 0628454955.

Plantarium daagt studenten en vakgenoten uit

De 35e editie van Plantarium wordt gehouden van 23 t/m 26 augustus 2017 in het Plantariumgebouw op het International Trade Centre Boskoop-Hazerswoude. Meer informatie is te vinden op www.plantarium.nl.