Nieuw op de Nederlands markt is het merk PowerWorks. Dit merk biedt een prachtig gamma accutuingereedschap in 2 series, 60 en 82 Volt.

Particulier en hovenier

Deze krachtige machines zijn perfect voor particulieren met grote tuinen en hoveniers. De 60 Volt lijn is voor de veeleisende thuisgebruiker en de 82 Volt lijn voor de Hovenier. De accu van de machine gaat dusdanig lang mee dat u met 2 accu’s de hele dag door kunt werken, met alle machines uit die lijn. In de 60 Volt en 82 Volt lijnen zitten: bladblazers, kettingzagen, grasmaaiers, bosmaaiers, heggenscharen en meer.

Bekijk de introductie film hieronder.

 

Voordelen PowerWorks accutuingereedschap

De grote voordelen van accutuingereedschap zijn: minder geluidsoverlast,  geen benzinedampen meer en natuurlijk emissieloos werken. Deze lijn is nu zeer aantrekkelijk geprijsd met een introductiekorting van 10%. In combinatie met accu en lader kan dit zelfs nog verder oplopen.

PowerWorks accu tuingereedschap

Dit merk krijgt ook veel aandacht op de Groen Techniek Holland beurs, op onze stand 5.43.

PowerWorks accu tuingereedschap

POWERWORKS ACCU TUINMACHINES

PowerWorks wordt geproduceerd in de grootste fabriek van Lithium-ions accu’s ter wereld. In de Accu’s zit de zelfde technologie welke wordt gebruikt bij de bekende A-merken. Het grote voordeel van snoerloos gereedschap is uiteraard dat u geen verlengsnoeren nodig heeft en bijna geen lawaai maakt. Daarbij heeft u lage onderhoudskosten en geen brandstof verbruik. Geen brandstof gebruiken betekent geen uitlaatgassen dus ook nog eens milieuvriendelijker.

Bron: De Boer

De Boer Drachten - leverancier Hoveniersbranche

Wilt u meer informatie over PowerWorks? Bezoek dan de website van De Boer: www.deboerdrachten.nl. Daar treft u een complete lijn accutuinmachines aan van PowerWorks. 

Over De Boer

De Boer Drachten is uniek en bestaat inmiddels al meer dan 75 jaar. Wij leveren de artikelen (ruim 25.000) bestaande uit meer dan 200 merken direct uit eigen voorraad. De bestelde artikelen worden standaard de volgende werkdag bij u afgeleverd. Bekijk hier meer informatie over onze winkel aan de Jade. Bekijk hier ons team.

Het assortiment van de Boer Drachten. Onze producten zijn toegespitst op de agrariërs, hoveniers, campinghouders, grond- weg- en waterbouw, (professionele) doe-het-zelvers en outdoor (in de ruimste zin des woords). Met eigen vervoer bezorgen wij met een vast routeschema in de provincies Friesland, Groningen, Drenthe en delen van Overijssel, Flevoland en Noord-Holland. Uiteraard kunnen wij in heel Nederland bezorgen dit doen wij in samenwerking met DHL en indien nodig (bv. artikelen met grote afmeting) met eigen vervoer.