Tuinverzorging sTs uit Hoogeveen biedt haar klanten dit tuinseizoen een leuke actie. TuinKeur, het keurmerk waar het hoveniersbedrijf bij is aangesloten, heeft een CASHBACK-actie in het leven geroepen. Elke maand worden door het keurmerk drie gelukkige winnaars getrokken uit deze landelijke actie. Eén van de winnaars van deze maand is een klant van Tuinverzorging sTs en wint een bedrag van € 358,95. De uitreiking vond afgelopen week plaats.

TuinKeur gecertificeerd

Tuinverzorging sTs is TuinKeur-gecertificeerd. Aansluiting bij dit keurmerk betekent dat het bedrijf uitgebreid is gecheckt en doorlopend wordt gecoacht. Hierdoor kunnen de vijf zekerheden van TuinKeur worden geboden. Door deze vijf zekerheden is men er bij Tuinverzorging sTs van verzekerd dat er een betrouwbare en professionele partij in de tuin werkt die service en kwaliteit biedt.

De heer Wunderink wint € 358,95 cashback

Albert van der Smit, eigenaar van het hoveniersbedrijf, vertelt: ‘Dit jaar is er vanuit het keurmerk een leuke actie opgezet. We vragen elke klant een recensie te schrijven over de uitgevoerde werkzaamheden. Recensies zijn voor ons bedrijf belangrijk en met het invullen hiervan maakt onze klant ook nog eens kans op 1.000 euro cashback. De heer Wunderink heeft een recensie voor ons geschreven en is hierbij deze maand in de prijzen gevallen, fantastisch toch?’ Prijswinnaar Willem Wunderink sluit zich hier bij aan: ‘Albert van der Smit attendeerde ons op de CASHBACK-actie. We waren en zijn erg tevreden over de diensten van Tuinverzorging sTs: vorig jaar hebben de mannen van sTs een gedeelte van de tuin op zich genomen. We waren hierover zo tevreden dat we besloten hebben om ook het gazon te laten aanpakken door hen. Het schrijven van een recensie deden we dan ook graag. Dat we ook nog eens één van de prijswinnaars zijn kwam als een aangename verrassing!’

De CASHBACK-actie gaat verder

Albert gaat verder: ‘De CASHBACK-actie loopt nog door tot november. Met de actie wil TuinKeur de keuze voor kwaliteit belonen. We zijn daarom ook erg enthousiast dat we, naast het bieden van kwaliteit en service, deze actie kunnen aanbieden aan onze (nieuwe) klanten.

Meer informatie over de actie is te lezen op www.tuinverzorging-sts.nl/acties/ of neem direct contact op met sTs Tuinverzorging via 0528 – 234175. Meer informatie over TuinKeur is te lezen op www.tuinkeur.nl. 

Video-impressie uitreiking CASHBACK-actie TuinKeur

Impressie aangelegde tuin en uitreiking